Cercetătorul care a ajuns la spital cu magneți în nas voia, pur și simplu, să lupte cu COVID-19

Cercetătorul care a ajuns la spital cu magneți în nas voia, pur și simplu, să lupte cu COVID-19
Sursa foto: camilo jimenez / Unsplash

Cel mai ciudat experiment s-a terminat destul de prost pentru un astrofizician. El voia să inventeze un dispozitiv care să ajute în pandemie. Cumva, a sfârșit la spital cu patru magneți blocati în nas.

Daniel Reardon voia să creeze un dispozitiv care să te forțeze să nu-ți mai atingi fața. A eșuat absolut remarcabil și a fost nevoit să meargă de urgență la spital. El voia, inițial, să creeze un colier care scoate un sunet de alarmă când îți atingi fața.

După acest moment el a spus că, pur și simplu, n-a avut experiență în zona asta și a ajuns în această situație. „După ce am realizat că ideea nu funcționează, tot mă plictiseam, așa că am început să mă joc cu magneții. I-am pus pe lobii urechilor, apoi într-o nară, după care lucrurile au evoluat destul de repede după ce i-am băgat și în cealaltă nară”, a explicat Reardon.

Dispozitivul poate util s-a dovedit o greșeală

Magneții care l-au dus la spital erau în interiorul nasului. Pe exterior avea alți doi. Când i-a înlăturat pe cei din afară, ceilalți s-au blocat în interior, fiind atrași unul de altul.

Ca lucrurile să fie stupide până la capăt, Reardon a băgat și ceilalți doi magneți în nas într-o încercare dovedit eșuată de a-i extrage pe ceilalți doi. Așa s-a trezit cu patru magneți în nas și-o idee care, la momentul acesta, era la fel de proastă: să-i scoată cu patentul.

Partea proastă la ideea asta a fost că și acesta s-a magnetizat. „Din acest moment, totul devenise destul de dureros”, a spus el.

„Partenera mea m-a dus la spitalul unde lucra pentru că a vrut ca toți colegii ei să râdă de mine. Doctorii au spus că e destul de amuzant și comentau că e o accidentare cauzată de plictiseală și autoizolare.”
Daniel Reardon

Din fericire, la spital a scăpat. A fost anesteziat și medicii i-au înlăturat magneții.

Sursa: The Guardian
Etichete: