Cel mai popular podcast de care nu aveai nevoie: ce caută prințul Harry și Meghan Markle pe Spotify

Cel mai popular podcast de care nu aveai nevoie: ce caută prințul Harry și Meghan Markle pe Spotify

După ce au părăsit familia regală a Marii Britanii, prințul Harry și Meghan Markle se pare că au devenit niște oameni de afaceri foarte serioși. Au încheiat deja contracte foarte profitabile cu Netflix și Spotify.

Dacă ți-ai dorit vreodată să știi mai multe despre viața de cuplu a prințului Harry cu Meghan Markle, va exista un podcast în acest sens. Distribuit prin intermediul Spotify, show-ul va avea premiera înainte de finele acestei luni și este intitulat Archewell Audio.

Anunțul pe marginea noului contract a fost făcut de Spotify, printr-un teaser aferent viitorului podcast exclusiv. Cuplul regal format din ducele și ducesa de Sussex vor găzdui și produce mai multe episoade din acest podcast în 2021, dar primul episod va fi distribuit în perioada sărbătorilor de iarnă. În ceea ce privește numele, Archewell Audio este noua companie de producție audio a celor doi, o referință la Archie, numele primului lor copil.

”Ce iubim la podcasturi este că ne aduc aminte să luăm un moment pentru a asculta cu adevărat, pentru a ne conecta unii cu alții fără distrageri.”, au menționat ducele și ducesa într-o declarație comună pe marginea noului lor proiect media. ”Cu provocările anului 2020, nu a existat niciodată un moment mai important să facem asta, pentru că atunci când ne ascultăm unii pe alții, ascultăm poveștile unii altora, ne aducem aminte cât suntem de interconectați de fapt.”, au continuat Harry și Meghan. 

Parteneriatul cu Spotify vine la aproximativ două luni după încheierea contractului cu Netflix, în luna septembrie a acestui an. Atunci, cuplul regal a insistat pe faptul că vrea să producă un conținut care informează, dar și oferă speranță privitorilor.

La fel ca atunci, în mod previzibil, detaliile financiare ale înțelegerii semnate de Harry și Meghan Markle nu vor fi niciodată făcute publice. Pe de altă parte, nu știu dacă particularitatea cu pricina este atât de relevantă, atâta timp cât te vei putea bucura de acel conținut fără să achiți vreun ban. Accesul la podcasturi este gratuit pe Spotify.