Cel mai bun joc de Playstation, ecranizat: au început filmările la Uncharted

Cel mai bun joc de Playstation, ecranizat: au început filmările la Uncharted

În timp ce majoritatea platourilor de producție au fost închise din cauza pandemiei, există și excepții. Se pare că au început filmările la Uncharted.

Tom Holland va juca rolul principal în ecranizarea seriei de jocuri Uncharted pentru PlayStation. Actorul cunoscut mai ales după ce l-a interpretat pe Spider-man în Universul Cinematografic Marvel a postat pe Twitter că au început filmările la primul film din bazat pe jocurile Naughty Dog. În mai puțin de 24 de ore, postarea de pe Instagram a atins două milioane de aprecieri, în contextul în care actorul are 35,4 milioane de urmăritori pe Instagram și aproximativ 1140 de postări.

Se lucrează de foarte mult timp la Uncharted. În etapa de pre-producție, filmul a stat aproximativ 10 ani. Nu mai puțin de șase regizori au fost asociați cu proiectul, doar pentru ca ulterior să se retragă. Este vorba de Seth Gordon, Neil Burger, David O. Russell, Shawn Levy, Dan Trachtenberg și Travis Knight. În final, filmul va ajunge în cinematografe cu Ruben Fleischer în scaunul de regizor, pe care s-ar putea să-l știi din poziția de realizator a seriei Zombieland sau a ultimului Venom, cu Tom Hardy.

În mod previzibil, filmul va fi produs de Sony Pictures Entertainment, deținătorii proprietății intelectuale Uncharted. Nu este foarte clar unde se va filma pentru ca producția să se desfășoare în condiții de deplină siguranță, dar distribuția este una impresionantă.

Dincolo de Tom Holland care va interpreta un tânăr Nathan Drake, având doar 24 de ani, Mark Wahlberg îl va interpreta pe Victor ”Sully” Sullivan. Celor doi li se vor alătura, conform speculațiilor din piață, Antonio Banderas, Tati Gabrielle și Sophia Ali. Ca referință, mulți au contestat alegerea lui Holland pentru acest rol deoarece este foarte tânăr, în timp ce Drake avea în jur de 30 de ani în primul joc. Filmările pentru Uncharted ar fi trebuit să înceapă în aprilie, dar au fost oprite din cauza pandemiei.

 

View this post on Instagram

 

Day one #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Citește și: