Uncharted se transformă într-un lung metraj cu Mark Wahlberg: ce știm deja

Uncharted se transformă într-un lung metraj cu Mark Wahlberg: ce știm deja

Una dintre cele mai populare serii de jocuri de aventură va fi transformată în lung metraj de acțiune. Primele detalii despre filmul Uncharted sună deja foarte bine.

Primele detalii despre ecranizarea seriei Uncharted au apărut în urmă cu mai mult de un an, dar se pare că partea de pre-producție nu progresează într-un ritm foarte accelerat. Conform celor de la Variety, cele mai recente detalii despre peliculă vizează un nume important care s-a atașat distribuției.

Din câte se pare, Mark Wahlberg se află în ultima etapă a negocierilor pentru a ocupa rolul lui Victor ”Sully” Sullivan în viitorul film Uncharted. Vânătorul de recompense trecut de prima tinerețe joacă un rol foarte important în universul fantastic al jocului, funcționând ca un fel de mentor pentru personajul Nathan Drake.

În cea mai mare parte a jocurilor, Sully este un erou grizonat, iar distribuția lui Wahlberg s-ar putea să nu fie pe gustul multora. Pe de altă parte, povestea care va fi spusă este una de început și, cu un pic de noroc, s-ar putea să dea startul unei francize. Ca urmare, nu este exclus să ajungi să-l vezi pe Mark în poziția eroului pe care îl știi din joc în aproximativ zece ani și vreo trei filme Uncharted.

Conform speculațiilor, într-o fază incipientă a proiectului, Mark Wahlberg ar fi trebuit să joace rolul principal, cel al lui Drake. Aceasta este varianta care a făcut înconjurul internetului în urmă cu câțiva ani, pe vremea când numele regizorului David O. Russell a fost asociat filmului. Varianta de a-l interpreta pe Sully a venit mai târziu, ca o confirmare a faptului că au mai trecut câțiva ani de atunci.

Mergând mai departe, lung metrajul Uncharted nu are încă o dată de lansare estimativă și nici nu este clar cine o va interpreta pe Elena. Singurul lucru pe care îl știm este că Tom Holland in Spider Man va juca rolul principal, iar regia a căzut în sarcina lui Travis Knight, creatorul Bumblebee.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: