Cea mai nouă victimă a pandemiei: ce s-a întâmplat cu sezonul doi din Witcher, din cauza Covid-19

Cea mai nouă victimă a pandemiei: ce s-a întâmplat cu sezonul doi din Witcher, din cauza Covid-19

Cu sute sau chiar mii de oameni pe un platou de filmare, este imposibil să monitorizezi eficient răspândirea pandemiei, după cum și-au dat seama creatorii sezonului doi din Witcher, pentru Netflix.

Având în vedere modul în care au crescut cazurile de bolnavi depistați cu Covid-19 din ultimele săptămâni, ambiția studiourilor de la Hollywood nu mai este suficientă pentru a ține platourile deschise. Indiferent câți bani arunci în direcția unei probleme, atâta timp cât vulnerabilitatea stă în factorul uman, îmbolnăvirile erau inevitabile.

Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră faptul că producătorii serialul Witcher pentru Netflix au decis să întrerupă filmările la sezonul doi. Motivul pleacă de la mai multe cazuri de persoane infectate care au fost depistate în ultimele zile.

Conform informațiilor obținute de Deadline, decizia a fost luată în weekendul care tocmai s-a încheiat și pleacă de la patru cazuri confirmate cu câteva ore înaintea publicării deciziei. După acel episod, cei de la Netflix au decis testarea tuturor persoanelor implicate în producția serialului.

Este important de reținut că printre bolnavi nu se numără actori principali ai show-ului, conform aceleiași surse. Din păcate, nu este foarte clar pentru cât timp va fi oprită producția și dacă această situație neplăcută va duce la o amânare pe termen lung a premierei sezonului doi.

Ca referință, The Witcher se filma la Arborfield Studios, la vest de Londra. Singurul lucru care se știe este că filmările vor fi reluate în momentul în care va fi clar că nicio o persoană infectată cu noul coronavirus sau suspectă nu este implicată în producție.

Este a doua oară în 2020 când filmările la Witcher au fost întrerupte din cauza pandemiei de Covid-19. Prima oară s-a întâmplat în luna martie a acestui an, când actorul Kristofer Hivju a dezvăluit online că este pozitiv. Ulterior, pauza s-a extins din cauza restricțiilor impuse de autoritățile britanice.

Citește și: