Cea mai mare casă mică arată impresionant și se livrează asamblată

Cea mai mare casă mică arată impresionant și se livrează asamblată

Dacă ai dezvoltat o fascinație pentru case mici și spațioase, aceasta ar putea fi cea mai impresionantă și găzduiește fără probleme patru persoane.

Mișcarea caselor mici a devenit destul de populară la nivel global. În ultimii ani, a făcut subiectul mai multor documentare și tinde să pară o soluție din ce în ce mai fiabilă, având în vedere prețurile foarte mari ale locuințelor moderne sau chiar și a unei bucăți de teren. În contextul în care mulți sunt de părere că ne apropiem de o nouă bulă imobiliară, o astfel de creație instalată pe bucățica da teren pare soluția perfectă în foarte multe situații, chiar și pentru o mică familie.

Casa din imaginile alăturate a fost creată de cei de la Nestron, o companie din Singapore și reprezintă a doua generație a popularului lor Cube 1. Intitulată sugestiv Cube Two, aceasta se livrează peste ocean și, printre componentele opționale, se numără panouri solare pe acoperiș sau încălzire în pardoseală.

Nestron Cube 2Nestron Two pare să fie similară cu o rulotă, dar este un pic mai mare, mai spațioasă și mai deșteaptă. Are o suprafață totală de 28,8 de metri pătrați, în care a fost strecurat un living spațios, o bucătărie cu toate utilitățile, inclusiv chiuvetă și hotă deasupra aragazului. Ai o baie, un dormitor și o zonă de bar, cu scaunele aferente. Lungimea locuinței este de 8 metri, iar lățimea este de 3,6 metri.

Creatorii locuinței mici sunt încrezători că designul inteligent și modulele integrate îi sporesc spațiul util cu aproximativ 15%, comparativ cu o casă tradițională cu aceleași dimensiuni exterioare. Dacă vrei să te bucuri de lumina naturală sau de stele, Nestron Cube 2 vine și cu un tavan transparent.

Toată mobila necesară și electrocasnicele sunt incluse în preț și se potrivesc de minune. Ai mașină de spălat, frigider, aer condiționat și cuptor. Pentru a interacționa facil cu ele, există un asistent virtual intitulat Canny. Prețul de achiziție este de 52.000 de dolari, în timp ce upgrade-ul la alimentare prin panouri solare te mai costă 7.500 de dolari. Podeaua încălzită mai adaugă 9.000 de dolari la această valoare.

Citește și: