03 ian. 2020 | 14:14

Ce specificații va avea Samsung S11 Plus, cel mai performant model

ACTUALITATE
Ce specificații va avea Samsung S11 Plus, cel mai performant model

Samsung S11 va fi un telefon performant. Va fi însă disponibil în trei versiuni și nu toate vor fi la fel. De unde și interesul pentru S11 Plus despre care se zvonește că va fi cel mai bun.

În noiembrie, Samsung S11 Plus a fost caracterizat drept „bomba nucleară” de la companie pentru acest an. La acel moment nu erau prea multe informații despre acest model, dar acum avem pe ce să judecăm acea afirmație.

În februarie, Samsung ar prezenta trei modele: S11e, S11 și S11 Plus. Cel din urmă ar avea un ecran de 6,9 inci Dynamic AMOLED (cel mai mare pus vreodată pe un telefon din seria Galaxy S) cu o rată de refresh de 120 Hz. Ar avea și cel mai bun procesor – Qualcomm Snapdragon 865 sau Exynos 990. Când vine vorba de stocare, ar ajunge până la 512 GB.

Fără să mai fie o surpriză, Samsung S11 Plus ar avea și 12 GB memorie RAM. Vestea și mai bună? O baterie de 5.000 mAh. Iar asta ar fi cea mai îndrăzneață abordare de până acum a companiei. Sigur, la o așa capacitate e nevoie și de-o încărcare foarte rapidă. S10 Plus a avut o baterie de 4.100 mAh.

Camera foto de pe Samsung S11 va fi vedeta telefonului

Samsung Galaxy S11 Plus camera foto

Vestea despre data de lansare a venit de la Ice universe pe Twitter. Acesta susține că Samsung îl va prezenta în San Francisco pe 18 februarie. Ca idee, MWC e pe 24 februarie, în Barcelona, iar Samsung S11 va fi acolo. În magazine va ajunge, cel mai probabil, în prima săptămână din martie.

Cât despre camerele foto, Samsung S11 ar fi primul telefon al companiei cu senzor de 108 megapixeli. E un senzor produs special pentru acest telefon, capabil de-a captura imagini mai bune noaptea și eventual să contribuie la un zoom optic 5x. Încă nu e clar cum a împărțit Samsung opțiunile, dar cu atât de mulți megapixeli la îndemână e greu de crezut că nu-i va folosi la tot felul de opțiuni.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele