Primele imagini cu noul Batmobile: cum arată vehiculul din următorul film Batman

Primele imagini cu noul Batmobile: cum arată vehiculul din următorul film Batman

Batman n-ar fi Batman fără Batmobile-ul său, unul dintre cele mai reprezentative obiecte pentru supereroul din seria de benzi desenate.

The Batman este noul film din serie și-l are în rolul principal pe Robert Pattinson. Producția este încă la început, așa că nu avem foarte multe detalii despre film. Totuși, regizorul filmului a publicat recent pe Twitter trei fotografii cu Batmobile-ul pe care-l va conduce Robert Pattinson.

Există câteva elemente împrumutate de la versiunea clasică a vehiculului pe care l-a condus Adam West în seria originală. De asemenea, este foarte diferit de conceptul din versiunile filmului regizate de Zack Snyder sau Christopher Nolan.

batmobile batman batmobile

Lângă vehicul îl putem observa și pe noul Batman. Totuși, nu-l vedem foarte clar. Momentan, nu există imagini extrem de detaliate în care să-l vedem pe Robert Pattinson în noul rol. Avem doar acest teaser, în care producătorii ne-au arătat costumul supereroului din The Batman:

Când vei vedea noul Batmobile în The Batman

Alegerea actorului care a interpretat și rolul vampirului strălucitor în Twilight a stârnit câteva controverse pe internet. Mulți fani ai supereroului sunt încă de părere că Pattinson nu este potrivit pentru rol.

Vei putea vedea Batmobile-ul noului Batman începând cu 25 iunie 2021, când The Batman ajunge în cinematografe.

Alți câțiva actori celebri își vor face apariția în noul Batman.

Zoë Kravitz va interpreta rolul lui Selina Kyle, alter ego-ul civil al lui Catwoman și aliata lui Batman. Colin Farrell este confirmat pentru rolul lui Oswald Cobblepot, The Penguin. Inițial, Jonah Hill fusese considerat pentru rol, însă a renunțat după doar o lună.

Loialul prieten și valet al lui Bruce Wayne, Alfred Pennyworth, va fi jucat de Andy Serkis. Acesta este cel mai cunoscut pentru rolurile sale din Black Panther sau cel mai recent film din trilogia Planet of the Apes.

Joe Manganiello ar urma să joace și el în The Batman, însă acest lucru nu este confirmat. Ar urma să interpreteze rolul mercenarului Deathstroke.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: The Verge