Banca Transilvania, anunț de ultimă oră: toți clienții pot face asta acum. Se dă un premiu extraordinar

Banca Transilvania, anunț de ultimă oră: toți clienții pot face asta acum. Se dă un premiu extraordinar

Banca Transilvania a venit cu o super ofertă pentru clienți. E o ocazie numai bună să profiți de aplicație și poate te alegi cu o vacanță.

BT are un parteneriat cu festivalul TIFF din Cluj. Și ca să fie lucrurile și mai frumoase pentru vara asta, Banca Transilvania a anunțat o ofertă excelentă. Plătești cu telefonul și poți câștiga o vacanță la care nu sperai anul acesta.

„De data asta, facem un weekend întreg de #BTPay. Orice plată cu telefonul facută de joi până la finalul săptămânii îți poate aduce un city break la Cluj, în perioada TIFF, cu bilete la TIFF, bineînțeles.”
Banca Transilvania

Dacă ești client Banca Transilvania, ai detalii în aplicația BT Pay. TIFF 2020 se desfășoară între 31 iulie și 9 august. Clienții BT se pot califica pentru o excursie acolo, cu tot cu biletul aferent, dacă plătesc cu telefonul în această săptămână. Și dacă tot trebuie să faci cumpărături, de ce să nu încerci?

Ce mai poți face cu BT Pay de la Banca Transilvania

În plină stare de urgență, BT a venit cu o veste excelentă pentru clienți. La acel moment, Banca Transilvania a anunțat că transformă aplicația BT Pay într-un hub pentru carduri de la alte bănci. Astfel, banca le permite clienţilor să adauge şi carduri emise în România de alte bănci sau fintech-uri.

Poți, de exemplu, să adaugi carduri Revolut, Monese și nu numai.

Totodată, banca a mai venit c-o opțiune, una care-ți aduce aminte de ING Bank. Noua versiune a aplicaţiei le permite utilizatorilor să folosească telefonul pentru a retrage bani de la toate bancomatele Băncii Transilvania.

Trebuie doar să intri la „Retrage cash” din ecranul principal al aplicaţiei. Alegi suma dorită, după care e generat un cod, primit prin SMS. La bancomat alegi „Cash fără card”, introduci codul și suma menţionată în aplicaţie. Și, gata, retragi bani fără card.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: