Ar putea fi ultimul telefon de top din 2020: de ce va fi memorabil OnePlus 8T

Ar putea fi ultimul telefon de top din 2020: de ce va fi memorabil OnePlus 8T

OnePlus 8T a fost lansat în urmă cu mai bine de 24 de ore, dar abia acum au ajuns online toate particularitățile care îl vor face special și relevant în acest domeniu agresiv.

OnePlus 8T este o variantă mai bună a OnePlus 8, actualul terminal de top al chinezilor. Față de acel model, noul 8T include câteva upgrade-uri importante. În primul rând, vine cu Warp Charge 65, un nume pretențios pentru încărcarea rapidă care îți va duce bateria la 100% în 39 de minute. Conform producătorului, managementul bateriei de 4500 mAh este atât de bun, încât 15 minute la priză ar trebui să fie suficiente pentru o zi de activitate pe mobil. Nu se încarcă wireless.

Noul OnePlus 8T este construit în jurul unui panou AMOLED de 6,55 inci cu o rezoluție nativă de 120Hz și o rezoluție nativă Full HD+. Ca referință, în ceea ce privește acuratețea culorilor și luminozitatea, noul ecran a fost certificat de autoritatea DisplayMate ca având nota A+. Cu 1100 de niți de luminozitatea maximă ar trebui să se vadă impecabil în condiții de lumină naturală.

Noul telefon vine cu un Always On Display, dacă te încântă să ai o fotografie de fundal pe care să o vezi în permanență pe telefon. Un algoritm de inteligență artificială îți va scana galeria și îți va identifica imaginile care se pretează cel mai mult pentru un tapet AOD.

La interior, ascunde o combinație între un Snapdragon 865, cu 128 sau 256GB de memorie internă de tip UFS 3.1. Relativă la prețul de achiziție este și cantitatea de memorie RAM, 8GB sau 12GB LPDDR4X. Răcirea se realizează printr-o cameră de vapori (vapor chamber) care este cu 285% mai mare decât înainte.

Ca un avantaj major, acesta ar putea fi primul telefon cu Android 11 din prima zi a achiziției. Partea de captură este asigurată de o combinație între un senzor principal IMX586 de 48 megapixeli și o cameră Ultra Wide de 16 megapixeli cu un câmp vizual de 123 de grade. În plus, are o cameră de 5 megapixeli pentru macro și un senzor de adâncime tot de 2 megapixeli.

Noul telefon va fi disponibil în două culori, Aquamarine Green și Lunar Silver. Prețul de achiziție, începând cu 20 octombrie când va ajunge în magazine, este de 600 de euro pentru 8GB RAM/128GB spațiu și 700 de euro pentru 12GB RAM/256GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: