Cât costă OnePlus Nord în România: cel mai ieftin OnePlus are câteva calități deosebite

Cât costă OnePlus Nord în România: cel mai ieftin OnePlus are câteva calități deosebite

OnePlus Nord a fost, probabil, cel mai așteptat telefon de la această companie. Și nu doar în 2020. E primul care „trage”, din nou, prețul în jos. Asta în timp ce OnePlus se bate și la nivelul de sus. Ce are însă de oferit un model ieftin?

OnePlus Nord s-a făcut remarcat cu mult înainte de lansarea oficială. Compania a folosit un canal de Instagram, dar și promovare prin precomandă pe site ca să atragă atenția. A promis un telefon mai ieftin, cu elemente care să le fie utile utilizatorilor. Și, iată, îl avem. Prețul cu e listat pe site-ul oficial e de 409 euro în versiunea de bază.

Cel mai ieftin Nord e listat la precomandă de eMAG. Mai ai și versiunea cu 5G, dacă vrei să ai un telefon bun și pentru rețeaua care va fi construită în următorul an. Le-am adunat mai jos.

Ce specificații are OnePlus Nord

În versiunea de bază, cea care va atrage cel mai mult atenția, Nord are un procesor Qualcomm Snapdragon 765G, un ecran de 6,44 inci AMOLED Full HD+ cu 90 Hz rată de refresh, o baterie de 4.115 mAh și doi senzori foto pe față: 32 MP și 8 MP. Pe spate, ansamblul foto-video e compus astfel: 48 MP pentru wide, 8 MP pentru ultrawide, 5 MP pentru măsurarea adâncimii de câmp, dar și 2 MP pentru macro.

Telefonul rulează Android 10, iar în versiunea de bază are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM.

Mai există, cum ziceam, și varianta cu 5G. În acest caz e bine să știi că, deocamdată, licitația 5G pentru România nu s-a derulat și operatorii n-au început să dezvolte rețeaua. Sunt însă câteva puncte deja disponibile, în câteva orașe. Aici vorbim de un Nord cu 256 GB spațiu de stocare și 12 GB memorie RAM.

Dacă vrei versiunea 5G, ține cont că nu e vândut de eMAG, ci de un partener din Marketplace. Pe site-ul OnePlus, telefonul cu 5G e listat la 500 de euro (aprox. 2.416 lei). Așa că poate mai aștepți până când e adus oficial sau îl cumperi de pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: