Apple a dezvăluit patru noi tablete iPad Pro, din greșeală, pe site-ul oficial

Apple a dezvăluit patru noi tablete iPad Pro, din greșeală, pe site-ul oficial

Se vehicula de mult lansarea câtorva tablete noi de către Apple în această perioadă, dar nu se aștepta nimeni să apară online fără vreun anunț oficial.

În ultimele 24 de ore, cei de la Apple au avut o scăpare foarte mare când vine vorba de produse care nu au fost lansate oficial. Dintr-un motiv absolut abstract, au ajuns online pe site-ul Apple China, la această adresă, patru noi modele de iPad Pro care nu au fost dezvăluite în mod oficial. Nu a durat însă mult până informația a făcut înconjurul lumii.

La scurt timp după ce au ajuns online, tabletele au fost șterse de pe site, dar nu înainte ca detaliile tehnice de mai jos să fie imortalizate pentru posteritate. Inițial, aceste particularități au apărut pe blogul iPhone in Canada. După ce au greșit, oficialii gigantului din Cupertino au fost foarte eficienți în a remedia situația neplăcută.Apple scapare iPad pro

Este vorba de patru modele din două familii de aparate cu numerele de cod A2228 și A2229. Acestea sunt aceleași care au fost înregistrate de curând la Eurasian Economic Commission pentru certificare. În trecut, astfel de certificări au prezis lansarea oficială a noi produse din portofoliul companiei.

În ceea ce privește lansarea efectivă a tabletelor scăpate pe internet, este greu de apreciat dacă se va produce sau nu în aceste vremuri tulburi. Analistul Ming Chi-Kuo a publicat însă niște speculații legate de specificațiile lor tehnice. Aparent, noul iPad Pro va avea trei camere principale cu posibilitatea de capturi 3D pentru aplicații de realitate augmentată. Vizual, ar trebui să nu fie foarte diferite de iPad Pro-urile care se află deja pe piață, cu o ramă infimă, autentificare prin Facetime, fără buton de Home.

În teorie, aceste tablete ar fi trebuit să ajungă pe piață în prima jumătate a anului, dar în contextul pandemiei, este puțin probabil dacă vreun gigant din tech dedică timp lansării de gadgeturi scumpet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: