10 sept. 2020 | 18:15

Aplicația de la Google prin care ai putea face bani mai ușor online

ACTUALITATE
Aplicația de la Google prin care ai putea face bani mai ușor online

Area 120, startup-ul intern Google, dorește să ofere YouTuberilor și altor influenceri o platformă pentru a găzdui evenimente online cu plată. Fundo, noua sa aplicație, permite persoanelor respective să organizeze întâlniri pe internet de tipul meet and greet cu fanii lor.

Aplicația oferă gazdelor control deplin asupra a cât costă un bilet la un astfel de eveniment, permițându-le să ofere, de asemenea, bilete gratuite, dacă doresc, sau chiar discounturi.

Software-ul se ocupă de cea mai mare parte a logisticii – inclusiv de ticketing și live streaming – astfel încât influencerii nu trebuie să utilizeze mai multe aplicații doar pentru a-și atrage fanii pe același apel video. Una dintre principalele sale caracteristici de siguranță este că doar cei care au cumpărat un bilet pentru o întâlnire pot participa la evenimentul respectiv.

Youtube facilitează, prin Fundo, relația dintre vedete și fanii lor, evident, contra-cost

Ca utilizator obișnuit, de asemenea, nu va trebui să descărci alte aplicații în afară de Fundo pentru a participa la o experiență de genul acesta. Poți găsi evenimente marca Fundo fie prin linkuri pe care le partajează oamenii, fie prin pagina principală a aplicației. Pe lângă utilizatorii de YouTube, Area 120 spune că a văzut și autori, instructori de fitness și consultanți în stilul de viață care să profite de această aplicație.

În timp ce Fundo ar putea părea un răspuns la pandemia de coronavirus, care a mutat practic aproape toată activitatea în online, munca Area 120 asupra software-ului este, de fapt, anterioară situației actuale cu câțiva ani.

O parte din inspirația proiectului a venit de la creatorii Fundo care au participat la VidCon în 2018 și au văzut utilizatorii de Youtube și alți creatori de conținut interacționând cu fanii lor. Fundo este disponibil în prezent în SUA și Canada, cu disponibilitate în mai multe țări în curând.