Aplicația de la Google care îți pune camera telefonului pe steroizi

Aplicația de la Google care îți pune camera telefonului pe steroizi

Google a dezvăluit câteva noi actualizări pentru instrumentul său Lens, care sunt concepute pentru a facilita cumpărăturile de la distanță și școala de acasă.

Google Lens este funcția de recunoaștere a imaginilor a companiei și funcționează cu ajutorul camerei telefonului tău pentru a identifica obiecte. Se conectează la Google Assistant și la baza de date de căutare Google și, de multe ori, proiectează imagini de realitate augmentată.

Iată ce poți face cu Lens, după noile actualizări.

Găsește un produs pe care îl cauți

Dacă ai găsit un produs care îți place, însă nu poți găsi de unde să-l cumperi – asta dacă te evită reclamele – Google Lens te poate ajuta acum. Dacă atingi și mențiii apăsată o imagine în aplicația Google sau Chrome de pe telefonul tău. Android, Lens te va ajuta să găsești elementul căutat.

Îți va sugera și modalități de a-l stiliza – asta ca să nu rămâi cu prea multe economii în cont.

Google spune că această funcție va fi disponibilă în curând și pentru utilizatorii de iPhone.

Cumpără mașini direct prin Google

Dacă te simți mai confortabil să faci cumpărături de acasă, în curând vei putea cumpăra chiar și o mașină direct pe telefon, sau cel puțin vei  face un pas asupra cercetării.

Când cauți o mașină în aplicația Google, aceasta vă va arăta un model AR al vehiculului, cum arată în diferite culori și detalii despre tehnologia cabinei, cum ar fi tabloul de bord. Poți chiar să utilizezi AR Lens de la Google Lens pentru a viziona mașina “în realitate”.

Google poate ajuta copiii cu temele la matematică

Google a adăugat o pictogramă Temă la instrumentul său Google Lens, care permite utilizarea camerei iPhone-ului sau telefonului Android pentru a face o fotografie cu problemele pentru care ai nevoie de ajutor.

De exemplu, dacă un elev are nevoie de ajutor cu o ecuație matematică, Google Lens va afișa instrucțiuni pas cu pas despre rezolvarea problemei. Lens poate ajuta, de asemenea, copiii să citească dacă au probleme cu pronunțarea unui cuvânt.

Pachetul de actualizări a instrumentelor Google Lens este însoțit și de alte îmbunătățiri pe care Google le-a introdus serviciilor sale, printre care funcția de fredonat pentru a descoperi melodii sau funcția Google Maps care te anunță cât de aglomerat este un loc înainte să-l vizitezi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: