Anunțul Digi | RCS-RDS pentru clienții pensionari: program special în magazine

Anunțul Digi | RCS-RDS pentru clienții pensionari: program special în magazine

Digi | RCS-RDS a venit cu un anunț important pentru clienții de peste 65 de ani. Astfel, își adaptează magazinele ca acestora să le fie mai ușor.

Grupul Digi | RCS-RDS a transmis că, în intervalul orar 11 – 13, persoanele peste 65 de ani au prioritate în magazinele și punctele din toată țara. Excepție fac magazinele din mall-uri și centre comerciale, care au fost închise conform Ordonanței Militare 2 din 21 martie 2020.

Un astfel de demers a fost aplicat și de magazine. Lidl, de exemplu, aplică aceeași strategie. Poți ține și tu cont de ea, ca să faci viața mai ușoară altor oameni și, totodată, să limiteze expunerea și răspândirea virusului.

Totodată, dacă ai astfel de persoane în familie, le poți ajuta mai mult decât crezi. Le poți face factură online și să le-o plătești tot online. Digi | RCS-RDS are un ghid extrem de simplu pe site prin care vezi cum poți realiza cele două sarcini.

Cum îți primești factura de la Digi | RCS-RDS chiar și pe WhatsApp

Dacă ești unul dintre acei oameni care au transformat WhatsApp într-un mail secundar, cu toate discuțiile importante, poți primi în aplicație și factura de la Digi | RCS-RDS. Opțiunea a fost anunțată încă de la finalul lui 2019, iar acum se poate dovedi mai utilă ca niciodată.

Ca să o primești și tu așa, e suficient să adaugi în lista de contacte numărul 0316300505. În momentul emiterii facturii, vei primi în contul de WhatsApp un mesaj de informare. Pentru a putea vizualiza PDF factura Digi | RCS-RDS, va trebui să introduci textul „FACTURA”. Astfel, înştiinţarea prin WhatsApp a fost activată.

Mai mult, operatorul a venit și cu un video prin care să te ghideze în a folosi serviciile online mai simplu. Dacă tot ce aveai nevoie în magazine era să plătești factura, o poți face în siguranță de acasă. De fiecare dată când plătești factura, o faci printr-un sistem sigur, verificat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: