30 mart. 2020 | 18:08

VIDEO Cum plătești online factura Digi | RCS-RDS în doar 3 minute

ACTUALITATE
VIDEO Cum plătești online factura Digi | RCS-RDS în doar 3 minute

Digi | RCS-RDS, ca toți ceilalți operatori din România, îți recomand să stai cât de mult se poate acasă. Ca să plătești factura, ai acum un ghid destul de simplu. Procesul n-ar trebui să dureze prea mult și plata se face în cele mai sigure condiții.

Mesajul Digi | RCS-RDS în această perioadă e destul de simplu: „Rămâi în siguranță și plătește factura Digi de acasă, online, cu cardul tău bancar”. Ca să-ți arate cât de simplu e, operatorul a făcut și un video destul de simplu prin care să te ghideze.

Înainte de toate, în caz că n-o ai, ca să-ți activezi factura electronică, ai o pagină dedicată. Îți introduci numărul de client, CNP și adresa de mail. Există o pagină specială și pentru plata facturii. Bagi numărul de telefon, codul de client sau seria și numărul facturii. Setezi suma de plată și bagi adresa de mail.

Cum primești factura de la Digi | RCS-RDS pe WhatsApp, ca să nu te bazezi pe mail

Dacă ești unul dintre acei oameni care au transformat WhatsApp într-un mail secundar, cu toate discuțiile importante, poți primi în aplicație și factura de la Digi | RCS-RDS.

Ca să faci asta, adaugă în lista de contacte numărul 0316300505. În momentul emiterii facturii, vei primi în contul de WhatsApp un mesaj de informare. Pentru a putea vizualiza PDF factura Digi, va trebui să introduci textul „FACTURA”. Astfel, înştiinţarea prin WhatsApp a fost activată.

În cazul în care nu ești client al operatorului, poate te tentează o ofertă specială pe care o are acum. Operatorul promite nelimitat convorbiri în toate rețelele naționale, fixe și mobile, dar și în convorbiri internaționale în rețele fixe. Totodată, ai 3.000 de minute pentru convorbiri internaționale în Statele Unite ale Americii, Canada, China și UE, în rețelele mobile. Oferă și o serie de telefoane cu plata în rata. Poți alege și modele pentru care avansul e zero.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele