Anunțul Digi | RCS-RDS: cum profiți la maximum de televizorul tău 4K

Anunțul Digi | RCS-RDS: cum profiți la maximum de televizorul tău 4K

Grupul Digi | RCS-RDS are, de peste un an, o televiziune 4K. Acum introduce în portofoliu o alta și poți să zici, în sfârșit, că ai ce să vezi și pe un televizor de ultimă generație. Cel puțin uneori.

Grupul Digi | RCS-RDS a anunțat că lansează un pachet special pentru abonații Digi TV. E vorba de pachetul 4K și, după cum îi spune numele, e pentru cele două televiziuni pe care operatorul le poate oferi în acest moment. Prima e a sa, cea de-a două este Eurosport 4K.

Eurosport 4K e un canal din portofoliul Discovery România și va fi, alături de Digi 4K, cel de-al doilea post Ultra HD din pachetul lansat acum de RCS-RDS. Acesta e disponibil din 17 ianuarie și, până la finalul anului, nu spera cu prea mult avânt la și mai multe televiziuni de acest fel.

Cum iei de la Digi | RCS-RDS ambele televiziuni 4K

Vestea mai bună, dacă ești client Digi 4K de ceva timp, e că extraopțiunea aceea îți aduce gratis și Eurosport 4K. Altfel, dai cinci lei pe lună pentru pachetul 4K. Televiziunea 4K a RCS-RDS e pe poziția 200 în grila de programe, în timp ce Eurosport 4K e pe poziția 201.

Anunțul Digi | RCS-RDS a venit în aceeași zi în care UPC prin Vodafone a anunțat că oferă acces gratuit la Eurosport 4K. Partea proastă e că televiziunea va fi, inițial, doar în București. Urmează să fie inclusă treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din toată țara. Canalul este disponibil tot pe poziția 200 în grila UPC.

În esență, televiziunea 4K e la început chiar și în 2020. Va mai trece ceva timp până când vei avea canale generaliste difuzate în 4K. Până atunci te poți bucura măcar de competiții sportive și ajungi să profiți, în sfârșit, de un televizor mai bun pe care până acum poate vedeai doar video de pe Netflix sau alte surse.