RCS-RDS și-a găsit rival: Digi 4K are, în sfârșit, concurență serioasă

RCS-RDS și-a găsit rival: Digi 4K are, în sfârșit, concurență serioasă

Grupul Digi | RCS-RDS a avut prima televiziune 4K din România. Acum, la început de an, a venit, în sfârșit, un alt produs similar. Și de data asta s-ar putea să fii interesat de această televiziune.

La finalul lui 2018, grupul Digi | RCS-RDS a anunțat că lansează prima televiziune 4K din România. În aprilie 2019, a venit și a doua televiziune românească în format 4K. Se numește Travel Mix și a primit în aprilie licența de la CNA.

Acum, la început de 2020, Eurosport 4K a fost anunțată. Va fi disponibilă gratuit până la finalul lunii martie tuturor abonaților cu pachete digitale UPC. Canalul TV va fi disponibil, inițial, doar abonaților din București. Urmează să fie inclus treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din toată țara. Canalul este disponibil pe poziția 200 în grila UPC.

Astfel, nu doar că Digi 4K are rival, dar și RCS-RDS. Sigur, Eurosport 4K nu-i un produs al UPC, dar UPC e alternativă la serviciile RCS-RDS.

Ce vei vedea pe Eurosport 4K, dacă nu vrei Digi 4K de la RCS-RDS

Digi 4K a mizat mult pe competiții sportive. Nici Eurosport 4K nu va fi departe. Competițiile sportive ale Eurosport vor fi și în varianta Ultra HD. Le vei putea urmări din 17 ianuarie.

Mai trebuie să știi și că toate posturile Discovery – Eurosport, disponibile în rețeaua UPC, vor fi și pe aplicația Vodafone TV (disponibilă pe telefon și tabletă). Este vorba despre posturile Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery, notează Paginademedia.

În prezent, RCS-RDS listează Digi 4K drept extraopțiune. Costă cinci lei pe lună și-o poți adăuga abonamentului tău. În caz că te întrebi dacă merită să ai sau nu un pachet 4K TV, răspunsul e destul de simplu: ai televizor 4K? Atunci, ar trebui să-l folosești la maximum și să profiți și de (puținele) televiziuni 4K disponibile.

Citește și: