Anthony Hopkins a ajuns pe TikTok: provocarea adresată lui Stallone și Schwarzenegger

Anthony Hopkins a ajuns pe TikTok: provocarea adresată lui Stallone și Schwarzenegger

Anthony Hopkins a fost foarte activ în mediul online în ultimele săptămâni, iar întreaga sa activitate de pe rețelele de socializare a culminat în weekend cu înscrierea pe TikTok.

Dacă este să înțelegi mai bine popularitatea TikTok la nivel global, ai în vedere că deja găzduiește conturile unor vedete precum Anthony Hopkins, Sylvester Stallone sau Arnold Schwarzenegger. Hopkins a ”intrat în horă” în urmă cu câteva zile, dar se pare că deja a înțeles foarte bine cu funcționează platforma online. Actorul în vârstă de 82 de ani a adresat o provocare celorlalte două staturi menționate mai sus.

La prima vedere, Anthony Hopkins s-a înscris pe TikTok pentru a dansa pe piesa Tootsie Slide a lui Drake. Aflat la 82 de ani, actorul pe care mulți dintre noi îl cunosc din Tăcerea Mieilor, Hannibal sau Dragonul Roșu este cât se poate de versatil pe marile ecrane. În cariera sa a avut roluri incredibil de variate, de la piese de teatru, până la interpretarea lui Odin în Universul Cinematografic Marvel.

Revenind însă la TikTok, platforma a ajuns în ultima săptămână gazdă a unei provocări lansate de Drake intitulată Tootsie Slide. Aceasta este o serie de mișcări de dans care par să fie executate într-un clip video de către oameni de toate vârstele. Ultima vedetă care s-a aruncat să execute mișcările din Tootsie Slide este Sir Anthony Hopkins, o vedetă care, dacă nu ar fi existat pandemia, probabil că nu ar fi ajuns niciodată pe populara rețea de socializare.

Clipul postat de Hopkins este fascinant din mai multe motive. Dincolo de energia pe care o are starul de la Hollywood la vârsta avansată, este absolut senzațional modul în care îi provoacă pe Schwarzenegger și Rocky Balboa (Sylvester Stallone) să facă și ei la fel.

 

@anthonyhopkins##Drake I’m late to the party… but better late than never. @oficialstallone @arnoldschnitzel ##toosieslidechallenge

♬ original sound – officialanthonyhopkins

Citește și: