Amazon vrea succesul Netflix și îl folosește pe Nicolas Cage în propriul show Joe Exotic

Amazon vrea succesul Netflix și îl folosește pe Nicolas Cage în propriul show Joe Exotic

Numărul companiilor de streaming care fac același serial devine din ce în ce mai mare. Variety scrie că Amazon încearcă să lanseze propria sa serie bazată pe unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Netflix și, cu siguranță, cel mai popular documentar, Joe Exotic. Nicolas Cage a semnat rolul pentru serial și este în prezent în dezvoltare la Amazon cu CBS TV și Imagine.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness a fost un success pentru Netflix, iar compania a susținut că peste 64 de milioane de oameni l-au văzut în prima lună pe platformă. Combinația dintre scenariul prea nebun pentru a fi adevărat, subiectul înfricoșător și violent și faptul că toată lumea intra în izolarea COVID-19 a însemnat că acesta a fost plasat direct către succes.

Joe Exotic a fost subiectul mai multor expuneri uluitoare care examinează părțile mai extravagante din viața și stilul său de viață. Seria Amazon se bazează pe un articol Texas Monthly publicat în iunie 2019, care documentează grădina zoologică privată a Exotic și arestarea ulterioară. Cu toate acestea, va concura cu o altă adaptare Tiger King, care este produsă la Peacock, propriul serviciu de streaming NBC. Se spune că acest lucru este realizat cu Kate McKinnon în rolul Carole Baskin și povestit din punctul ei de vedere.

Un rol important în cariera lui Nicolas Cage

Regizat de Eric Goode și Rebecca Chaiklin, Tiger King este un serial documentar construi în jurul aventurilor lui Joe Exotic, proprietar și operator al grădinii zoologice G.W. din Wynnewood, Oklahoma pe o perioadă de aproximativ 20 de ani. Numele lui adevărat este Joseph Allen Maldonado-Passage, un personaj captivant care a încercat să candideze de două ori la o poziție publică, întâi de guvernator, iar ulterior de președinte al SUA. La ora actuală, Joe execută o sentință de 22 de ani în Fort Worth, Texas, pentru tentativă de asasinat și abuz de animale.

Din serial primești toate detaliile din viața sa pentru a înțelege cum bărbatul a ajuns să devină Joe Exotic, un personaj atât de controversat. Povestea sa este una complexă și implică lucruri precum crime și amenințări cu moartea, animale exotice ucise, comerț ilegal cu animale și condamnări la închisoare. În rolul lui Joe Exotic îl vom vedea pe Nicholas Cage, așadar, un rol major în cariera lui.

Citește și: