Airbnb oferă un milion de dolari ca să-ți construiești casa visurilor tale

Airbnb oferă un milion de dolari ca să-ți construiești casa visurilor tale
Sursa foto: Jesse Roberts / Unsplash

Airbnb te ajută să-ți găsești cazare atunci când mergi în vacanță, dar de data asta vine și cu niște bani ca să-ți construiești propria locuință.

Compania nu vrea doar să te ajute să-ți găsești cazare într-o garsonieră cât mai ieftină în orașul în care mergi în vacanță. Vrea ca cei care folosesc platforma să aibă opțiuni variate și cât mai ieșite din comun, în ceea ce privește locuințele pe care le închiriază, pentru a avea parte de o adevărată experiență. Pentru asta, pune la bătaie un milion de dolari.

Compania a anunțat recent un concurs în urma căruia zece norocoși vor beneficia de o sumă considerabilă pentru a construi casa visurilor fiecăruia. Le va oferi acestora, în total, un miliard de dolari pentru a ridica construcțiile. Totuși, cea mai importantă condiție, care-ți va putea aduce premiul, este aceea de a veni cu o idee cât mai creativă, unică și neconvențională de spațiu locuibil. Prin Unique Airbnb Fund, compania va oferi câte 100.000 de dolari fiecărui finalist al concursului, pentru a-și putea duce ideea la bun sfârșit.

Airbnb te ajută să-ți construiești casa visurilor tale

Fondul a fost gândit pentru a-i stimula pe oameni să vină cu idei cât mai îndrăznețe, pe care să le transforme în locuințe concrete, ieșite din comun. Ulterior, acestea vor fi împărtășite cu cei interesați să-și închirieze așa ceva pe platformă.

Oricine poate participa la concurs. Dacă ești interesat, te poți înscrie aici, până pe 15 aprilie. Propunerea ta trebuie să fie, totuși, una realistă, dar să aibă și caracteristici sustenabile. Pentru a aplica, trebuie să arăți că ești proprietarul unui teren pe care să amplasezi construcția.Photo by Jesse Roberts on Unsplash

Un juriu format din celebrități și gazde de top de pe Airbnb va analiza înscrierile și va desemna câștigătorii. Din acesta va face parte inclusiv actorul și cântărețul Billy Porter. „Sunt încântat să mă alătur Airbnb în această căutare globală pentru cele mai «scandaloase» și spectaculoase idei de case. Abia aștept să văd aceste concepte dezvoltate de iubitorii de design din întreaga lume”, a declarat acesta.

Sursa: forbes