Adobe Max 2020, acces gratuit: cum te înregistrezi la cea mai importantă conferință de creativitiate digitală

Adobe Max 2020, acces gratuit: cum te înregistrezi la cea mai importantă conferință de creativitiate digitală

Cea mai importantă conferință anuală a celor de la Adobe va avea loc în curând și, la fel ca în cazul Apple WWDC, se va desfășura online. Accesul este gratuit, dar trebuie să te înregistrezi din timp.

Adobe Max este o conferință cu o istorie destul de stufoasă, care combină anunțuri legate de noile produse și actualizări Adobe, cu sesiuni de training. Ediția din acest an se va desfășura pe parcursul a trei zile și va începe pe 20 octombrie. Spre deosebire de anii trecuți accesul este complet gratuit pentru toți doritorii.

În cadrul evenimentului din acest an, vei avea acces la demonstrații de produse, concerte și discursuri susține de căteva vedete importante dintr-un număr mare de domenii. Lista include nume precum Ava DuVerney, Keanu Reeves, Anne Leibovitz sau Tyler, the Creator. Dacă te grăbești să te înscrii, vei avea ocazia să câștigi un tricou cu Adobe Max, pe lângă faptul că îți poți stabili propriul calendar cu sesiunile de trainig și demonstrațiile pe care vrei să le vezi, pentru a primi notificări când se apropie desfășurarea lor.

Dintre modificările anunțate anul trecut, care au fost deja implementate, Adobe a facilitat în ultimul an partajarea de fișiere din Creative Cloud prin intermediul Gmail, a inclus scurtături în view-erul de PDF-uri din browser și a permis celor care activează în domeniul educației să-și partajeze temporar abonamentul la Creative Cloud. Adobe a lansat noua aplicație Photoshop Camera pentru iOS și Android.

În acest an, este foarte probabil să fie dezvăluite mecanisme avansate de identificare a fotografiile modificate în Photoshop. În contextul iminentelor alegeri și a valului semnificativ de știri false din online, cei de la Adobe se străduiesc de ceva timp să nu faciliteze realizarea de imagini înșelătoare care să schimbe percepții online într-o manieră eronată.

Trecând însă peste detaliile de fond, dacă vrei să te înscrii la Adobe Max 2020 o poți face de la această adresă. În total, va fi vorba de 56 de ore de conținut răspândite pe parcursul a trei zile. Întregul program este deja disponibil pe site-ul companiei.