Acest model de iPhone 12 are o mare problemă: clienții au luat cu asalt secțiunea de plângeri a Apple

Acest model de iPhone 12 are o mare problemă: clienții au luat cu asalt secțiunea de plângeri a Apple

Modelele noi de iPhone încept să ajungă la cei care le-au comandat imediat când a fost lansată sesiunea de precomenzi. Din păcate, au apărut și primele nemulțumiri la adresa Apple.

Noua generația de iPhone 12 a fost lansată cu mare fast în luna octombrie, un pic mai târziu decât o făcea Apple în mod tradițional în fiecare an. Conform calendarului, în aceste zile încept să fie trimise și primele modele către clienții care le-au comandat. Numai că au început să apară și problemele.

Noul model de iPhone 12 mini se pare că nu răspunde la comenzi atunci când e cu ecranul blocat. Utilizatorii s-au plâns că nu pot accesa rapid camera foto în modul lock screen și mulți dintre ei au semnalizat imediat acest lucru pe forumurile de specialitate, dar și la Apple.

Noul iPhone 12 mini are o problemă

Utilizatorii care au ales iPhone 12 mini l-au ales tocmai pentru dimensiunile reduse, care-l fac ușor de folosit doar cu o singură mână. Numai că acesta nu răspunde la comenzile date cu degetul mare atunci când e în modul lock screen. O face, se pare, doar când e la încărcat sau fără carcasă, ceea ce o problemă.

Cei care l-au comandat susțin că nu pot accesa rapid camera sau lanterna și, în multe cazuri, telefonul nu răspunde atunci când dai swipe up cu degetul mare.

Americanii de la Apple n-au avut pe moment nicio reacție.

Imediat după lansare, s-a mai atras atenția asupra unei probleme în cazul celui mai mic model din noua generație de iPhone 12. Modelul are un ecran de 5,4 inci și Apple susține că vine cu aceleași funcții precum iPhone 12: adică același tip de ecran, camere, procesor, software și alte funcții. Toate la un preț cu aproximativ 100 de dolari mai mic.

Numai că americanii omit să-ți spună ceva. Fiind mai mic, modelul e echipat și cu o baterie mai mică. Iar asta înseamnă, pe scurt, că dacă optezi pentru iPhone Mini, modelul ți se va descărca mai repede. Diferența ar fi undeva la două ore – vreo 17 ore de video playback pentru iPhone 12 și vreo 15 ore pentru varianta Mini.

Citește și: