Această consolă de gaming nu-i PlayStation 5, dar ar putea fi cadoul perfect de Crăciun

Această consolă de gaming nu-i PlayStation 5, dar ar putea fi cadoul perfect de Crăciun

Lanțul de restaurant de tip fast-food KFC a colaborat cu producătorul de hardware PC Cooler Master pentru a ne aduce prima consolă de jocuri video care este capabilă să mențină puiul prăjit fierbinte între runde.

„KFC Gaming” a devenit în sine un meme pe rețelele de socializare și am putea spune că este unul dintre cele mai de succes trucuri de marketing pe care le-am văzut în ultima vreme. În iunie, de fapt, au dat indicia despre „KFConsole”, dar toată lumea a presupus că este doar o glumă. Aparent, ne-am înșelat.

Ce caracteristici are consola de la KFC

De nicăieri, pe 22 decembrie, KFC Gaming a lansat un trailer, oferindu-ne în sfârșit prima privire asupra capodoperei tehnologice, care pare complet reală, și care are specificații impresionante pentru o consolă care poate păstra cald puiul prăjit delicios de la KFC, în timp ce te joci.

Oricât de ciudat ar suna, Cooler Master dedică o pagină întreagă cu specificații detaliate ale acestei ciudățenii, așa că hai să aruncăm un ochi la ceea ce face această console, de fapt.

Potrivit Cooler Master, KFConsole se mândrește cu un element de calcul Intel Nuc 9 (care se vinde cu 1.500 de dolari pe cont propriu) ca o componentă CPU.

Deși nu specifică ce placă grafică (GPU) va veni împreună cu aceasta, KFConsole susține că are „primul slot GPU de acest tip”, astfel încât vei putea schimba GPU-urile fără a opri sistemul cu totul. O caracteristică despre care Cooler Master spune că îi va permite „să rămână cea mai puternică consolă pentru generațiile următoare”.

Două SSD-uri Seagate BarraCuda de 1TB completează totul și fac din aceasta o platformă puternică, încât KFC Gaming susține că poți juca Cyberpunk: 2077 „mai bine decât pe oricare altă consolă”.

Alte caracteristici ale consolei de la KFC ar fi: VR Ready, Ray Tracing, 240FPS cu ieșire de până la 240HZ, jocuri 4k-TV.

Dar mai e o întrebare importantă: cum menține puiul fierbinte?

Pentru a face acest lucru, construcția va utiliza „sistemul natural de căldură și flux de aer” pentru a-ți menține produsele din pui de la KFC calde pe tot parcursul jocului.

Este cu adevărat o tehnologie revoluționară și e de încercat, dar, din păcate, nici KFC Gaming și nici Cooler Master nu au dezvăluit încă cât va costa sau o posibilă dată de lansare. Pe baza specificațiilor și a pieselor care au fost dezvăluite, putem estima că valorează aproximativ 2.000 de dolari.

Acum va trebui doar să așteptăm să vedem dacă KFC chiar intenționează să lanseze această consolă și când vom putea s-o cumpărăm.

Citește și: