Xiaomi Mi 9 va fi telefonul pe care îl vei ține minte, iar fotografiile făcute cu el o atestă

Xiaomi Mi 9 va fi telefonul pe care îl vei ține minte, iar fotografiile făcute cu el o atestă

Noul vârf de gamă al celor de la Xiaomi va fi intitulat Xiaomi Mi 9, iar chinezii au atât de multă încredere în el, încât îl vor lansa în aceeași zi cu Samsung Galaxy S10.

În 2019, smartphone-urile noi se lansează în valuri. Următorul val va veni peste câteva zile, în preajma MWC 2019, târgul internațional de mobile de la Barcelona. Un număr mare de giganți din tech au planificate lansări importante pe parcursul săptămânii viitoare. Cei mai mulți pasionați de tehnologie visează la funcțiile revoluționare cu care va ajunge pe piață Galaxy S10. Întâmplarea face că Xiaomi Mi 9 s-ar putea să taie din anvergura lansării vârfului de gamă sud coreean.

Xiaomi Mi 9 sample 2

Primele detalii importante despre Xiaomi Mi 9 au început să circule pe internet în urmă cu câteva zile. La momentul respectiv, co-fondatorul companiei și CEO-ul Lei Jun a publicat câteva teasere pe contul personal de Weibo, Twitter-ul chinezesc.

Nu a trecut mult timp de atunci, iar Jun a postat online alte câteva imagini ale aparatului din care poți deduce o parte importantă dintre particularitățile de design. Cu această ocazie, am văzut că tipul de vopsea folosită pentru spatele smartphone-ului va fi una de tip cameleon. Foarte ghidușă, își va schimba nuanța și reflexiile în funcție de modul în care cade lumina pe ea, iar fluctuațiile vor fi semnificative, de la mov la albastru sau verde.. 
Xiaomi Mi 9 sample

În același timp, când pe internet au început să circule fotografii de înaltă rezoluție cu telefonul, pe canalul oficial de YouTube al Xiaomi a fost postat clipul de mai jos. Din nou, accentul se pune pe culorile frumoase ale carcasei.

Xiaomi Mi 9 va avea parte de un eveniment special de lansare pe data de 20 februarie, în aceeași zi cu Galaxy S10. Din ce putem deduce din imaginile făcute cu el, abilitățile sale de captură par a fi spectaculoase. În definitiv, va avea una dintre cele trei camere principale de 48 de megapixeli. Va fi interesant de văzut dacă zvonul referitor la încărcarea rapidă pe 32 de W se va confirma.

Citește și: