Xiaomi îți aduce gadgetul accesibil pentru cinema la tine acasă

Xiaomi îți aduce gadgetul accesibil pentru cinema la tine acasă

Xiaomi și-a extins semnificativ portofoliul de produse în ultimii ani, iar noul Mi Home Projector Lite nu face decât să-ți reconfirme afinitatea chinezilor pentru divertisment de calitate.

Cei mai mulți dintre noi asociază Xiaomi cu telefoane mainstream, gadgeturi accesibile care își fac treaba fără să te uimească. Aceleași smartphone-uri au reușit însă să fie din ce în ce mai interesante în ultimul an și nu ar trebui să vină ca o surpriză lansarea unor dispozitive sub același brand care nu sunt telefoane, tablete sau laptopuri.

În cazul în care ai cochetat de mult cu achiziția unui proiector Full HD, dar te-au speriat valorile vehiculate în piață pentru un model de top, te va încânta cu siguranță soluția celor de la Xiaomi. Micuțul proiector este departe de aspectul standard pe care îl ai în minte pentru astfel de produse și se integrează perfect în orice cameră. Chiar dacă are nevoie de un pic de spațiu pentru a-ți genera imaginea cu diagonală maximă de aproximativ trei metri, nu va arăta ciudat pe masa de cafea.

La un preț accesibil de 320 de dolari, Xiaomi Mi Home Projector Lite este disponibil momentan pe platforma de crowdfunding chinezească Mijia, similară cu Kickstarter. Când va ajunge în magazine peste câteva săptămâni, prețul va crește până la 364 de dolari.

În orice caz, pentru suma respectivă, dacă ești suficient de norocos să pui mâna pe el, vei avea un proiector Full HD cu o sursă de lumină LED și o putere luminoasă de 500 ANSI. Lampa promite să își facă treaba aproximativ 30.000 de ore. În privința particularităților de actualitate, cel mai mare atu al acestui model constă în suportul pentru conținut video HDR10 și sunet Dolby Atmos.

În teorie, are și un difuzor integrat destul de capabil, dar ar fi păcat să nu contectezi niște boxe capabile la el. Ca bonus, suportă comenzi vocale, iar la capitolul conectică ai un HDMI, un USB și AUX. Are o înălțime de 15 centimetri și o greutate totală de 1,3 kilograme.

Citește și: