WhatsApp se pregătește de un update important, ca să stai mai mult în aplicație

WhatsApp se pregătește de un update important, ca să stai mai mult în aplicație

WhatsApp este cea mai populară aplicație de chat și va primi în curând un update care te va face să pierzi și mai mult timp in-app.

Pe lângă faptului că este o aplicație stabilă care oferă o mulțime de funcții utile, popularitatea WhatsApp se datorează și actualizărilor regulate. La fiecare câteva săptămâni, aflăm detalii despre noi schimbări importante care încearcă să-ți facă viața mai ușoară. În funcție de modul în care folosești predominant programul, s-ar putea să nu-ți fie la fel de utile, dar sunt cu siguranță bine venite. whatsapp in-app browser

În cea mai recentă versiune beta de WhatsApp a fost integrat un browser de internet. După cum se poate vedea în captura de ecran de mai sus, acesta te va ajuta să deschizi linkuri pe care le primești în mesaje, fără să mai fii nevoit să părăsești aplicația. În mod real, browserul este destul de simplu și îți aduce aminte de cel pe care îl întâlnești în Instagram sau Facebook, atunci când faci tap pe un link.

Ca o limitare un pic ciudată, este important de reținut că nu poți face capturi de ecran și nu-ți poți înregistra video activitatea de pe mobil când folosești browser-ul in-app din WhatsApp. În orice caz, browserul respectiv este unul cât se poate de sigur. Te notifică atunci când deschizi o pagină web cu probleme, iar istoricul de navigare nu este păstrat sau transmis către Facebook sau WhatsApp. whatsapp căutare imagini

O altă funcție ce urmează să fie disponibilă publicului larg în următoarele săptămâni ține de căutarea inversă a fotografiilor pe internet. Aceasta te ajută să afli rapid dacă o imagine primită de tine mai este prezentă într-un colț al internetului. Pe lângă faptul că poți să-ți dai seama dacă este originală sau nu, te ajută să înțelegi mai bine dacă te confrunți cu o știre falsă. Funcția va fi foarte utilă în țări precum China, unde WhatsApp a ajuns cea mai importantă aplicație pentru promovarea de știri false în masă, într-un timp foarte scurt și cu urmări foarte grave.