WhatsApp pe iPhone va fi mai bun decât pe Android datorită acestei funcții

WhatsApp pe iPhone va fi mai bun decât pe Android datorită acestei funcții
Florin Cașotă
Florin Cașotă
15:18 22.07.2019

WhatsApp este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iPhone, iar aceasta funcționează la fel pe ambele sisteme de operare. Totuși, varianta de iOS ar putea primi o funcție în plus.

WhatsApp reprezintă metoda principală prin care milioane de oameni comunică în fiecare zi, indiferent că este vorba de iPhone sau de un telefon Android. Aplicația a fost lansată în urmă cu aproape un deceniu și este cea mai populară aplicație de mesagerie din lume.

Unul dintre motivele pentru care a câștigat popularitate este interfața intuitivă și ușor de utilizat, dar și datorită multor funcții utile. Aplicația a fost achiziționată în 2014 de către Facebook, iar de atunci aceasta a primit mai multe îmbunătățiri și funcționalități noi.

Cei de la WABetainfo sunt renumiți pentru faptul că află de caracteristici și funcții noi pe care compania le testează înainte de oricine. Ei au publicat o fotografie pe Twitter ce dezvăluie o nouă funcționalitate a WhatsApp pe iOS. Este vorba de un tip de notificare ce conține un mesaj audio.

Ce fel de notificare va avea WhatsApp pe iPhone

În prezent, atunci când primești un mesaj vocal ți se trimite o notificare și intri în aplicație să-l asculți. În viitor, pe iPhone, vei putea asculta mesajul direct din bara de notificări, fără să mai fii nevoit să deschizi aplicația.

WABetaInfo spune că funcția va fi disponibilă în viitorul apropiat pe iOS, însă nu a precizat o dată de lansare și nici dacă se lucrează la ceva similar pentru Android. Asta sigur ar acorda un avantaj iPhone-ului în detrimetul Androidului, în ochii utilizatorului avid de WhatsApp.

Un alt lucru la care se mai lucrează este implementarea modului întunecat. Un dark mode pentru WhatsApp s-ar afla în dezvoltare de mai mult timp, iar acesta ar putea fi dezvăluit odată cu lansarea iOS 13.

În tabăra adversă, cei de la WABetaInfo spun că este de așteptat ca un mod întunecat să fie disponibil și pe Android și acesta ar putea ajunge odată cu modul dark al sistemului de operare Android Q, ce s-ar lansa la începutul toamnei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI