WhatsApp lansează noi funcții care îți vor face viața puțin mai ușoară

WhatsApp lansează noi funcții care îți vor face viața puțin mai ușoară

WhatsApp încearcă mereu să își îmbunătățească serviciile, iar după mai multe schimbări pe care le-a introdus în ultima vreme, aplicația vine cu alte câteva noi feature-uri pentru utilizatorii săi.

Prima funcție ce urmează să fie introdusă în ultima versiune a aplicației se referă la utilizarea datelor. Poți vedea acum mai ușor câte date mobile ai folosit în total, dar și cât net ai consumat prin fișierele pe care le-ai trimis sau le-ai primit. Poate fi foarte util în cazul în care ai o limită de date. În meniul Utilizare date/spațiu stocare vei vedea exact câte date ai folosit pentru apeluri, media, backup-uri Google Drive, mesaje, statusuri și roaming.

Și în meniul Setări vor avea loc schimbări. WhatsApp va schimba design-ul icon-urilor, care vor fi mai subțiri dar va introduce și mai mult text în cadrul fiecărei secțiuni, pentru a da utilizatorilor mai multe informații despre conținutul și funcția fiecărei opțiuni din meniul setări.

Aplicația va avea, de asemenea, noua funcție numită Payments. Aceasta îți permite să folosești WhatsApp ca modalitate de plată prin folosirea Unified Payments Interface (UPI), un sistem de plată în timp real care facilitează tranzacțiile inter-bancare. Deci, dacă îți conectezi contul de la bancă cu numărul de telefon, poți folosi aplicația pentru a trimite și primi bani.

Aceste noi funcții sunt disponibile doar pentru utilizatorii Android și sunt momentan doar pentru versiunea beta. Ar trebui însă să fie lansate în curând pentru toată lumea.

Mai devreme în 2019, WhatsApp a introdus și o măsură suplimentară de securitate, printre care și introducerea autentificării prin TouchID sau FaceID, menită să îi țină pe ceilalți la depărtare de conversațiile tale din aplicație.

Sursa: Forbes
Etichete: