27 mart. 2019 | 08:45

WhatsApp adoptă o temă întunecată pe Android, ca să nu-ți strici ochii

ACTUALITATE
WhatsApp adoptă o temă întunecată pe Android, ca să nu-ți strici ochii

WhatsApp se pregătește de o actualizare importantă în următoare perioadă. Aceasta va permite utilizatorilor să adopte o temă întunecată in-app.

WhatsApp este cea mai populară aplicație cross-platform de chat din ultimii ani, iar numărul mare de utilizatori se datorează și numărului semnificativ de actualizări regulate de care se bucură programul. Când vine vorba de modificări de interfață, foarte mulți oameni sunt curioși de modul în care va arăta aplicația lor favorită.

Conform unor capturi de ecran publicate de WaBetaInfo, WhatsApp va îmbrățișa o temă întunecată pe Android în următoarea perioadă. Aceasta este disponibilă momentan doar în versiunea beta a aplicației și nu poate fi experimentată de publicul larg. În orice caz, ar trebui să vină cu mai multe beneficii, atât pentru impactul asupra ochilor, cât și pentru a face mesajele mai ușor de citit.

Încă din luna septembrie a anului trecut au început să circule online speculații pentru un mod întunecat ce ar urma să fie introdus în WhatsApp. În prima etapă, interesantul Dark Mode a fost văzut într-un beta al aplicației pentru iPhone, dar nici până la această oră nu a putut fi experimentat de marea masă a utilizatorilor de WhatsApp.

Dacă ești dornic de experimente, te poți aștepta să vezi Dark Mode în versiunea beta a aplicației WhatsApp pentru Android cu numărul 2.19.82. Este însă important de reținut că se mai lucrează la ea și nu e disponibilă pentru toți.

Capturile de ecran de mai jos te ajută să vezi cum va arăta WhatsApp într-o variantă întunecată, dar, din păcate, nu este inclusă și o imagine cu ecranul efectiv de dialog. În orice caz, nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până când se vor finaliza toate testele cu tema întunecată și ar trebui să ajungă la toată lumea. Cel mai probabil, va ajunge să fie disponibilă în acelaști timp, atât pe iPhone, cât și pe Android.

WhatsApp-dark-mode-android-1

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele