12 ian. 2019 | 17:00

Vivo ar putea lansa telefonul cu design inedit, pe care ți l-ai dorit mereu

ACTUALITATE
Vivo ar putea lansa telefonul cu design inedit, pe care ți l-ai dorit mereu

Vivo ar putea scoate pe piață telefonul cu cel mai interesant design din câte s-au făcut până acum și avem deja imagini cu el. Ar putea fi un telefon realizat în totalitate din sticlă, dar lipsa anumitor detalii e enigmatică.

Vivo a surprins anul trecut cu modelul NEX S, cu acel ecran imens superb, chiar dacă acea cameră foto retractilă era cam dubioasă.

Anul acesta, te poți aștepta la un design fenomenal, care să te impresioneze și mai mult. Pe Twitter au fost publicate câteva imagini care dezvăluie doar fragmente dintr-un posibil viitor model de telefon al celor de la Vivo.

Modelele precedente ți-au arătat că această companie chinezească este promițătoare și te poți aștepta la telefoane cu design unic. Deocamdată, tot ce se știe despre posibilul viitor gadget de la Vivo este numele de cod: Waterdrop (Picătură de apă).

În cazul în care nu este o simplă “fumigenă”, un astfel de design ar putea să-ți schimbe complet percepția despre telefoane.
Nu există decât două imagini relativ banale, în care apar doar niște colțuri din acel telefon. Evident, e impropriu spus “colțuri”, întrucât designul este cât se poate sinuos, cu margini elegant rotunjite. Îți dă, într-adevăr, o impresie de fluiditate, ca și cum ai ține în mână o tehnologie realizată din apă, completată și de acea nuanță opacă.

Asta ne face să credem că telefonul va fi acoperit în totalitate cu sticlă, fără muchii, fără crestături sau orificii în ecran. De fapt, nu apare nici măcar orificiul pentru microfoane sau pentru difuzor, la fel cum nu se deosebesc nici vreun orificiu sau măcar vreo protuberanță pentru camerele foto, nici pe spate, nici pe față.

Desigur, imaginile sunt fragmentare, nu vezi decât colțuri. Camerele foto n-au cum să lipsească, deci, cel mai probabil, camera duală de pe spate va fi poziționată undeva central, cum obișnuiește să facă Huawei.

Nici măcar butoanele de volum sau cel de alimentare nu se observă. Având în vedere că suntem în 2019, de-acum, producătorii de telefoane vor miza tot mai mult pe funcții bazate doar pe conectivitate wireless, Bluetooth, etc., iar tastele fizice se vor diminua până când vor dispărea cu desăvârșire.