Viralul cu Dacia care rupe pe YouTube: „Cu Logan rămân și bani de plajă”

Viralul cu Dacia care rupe pe YouTube: „Cu Logan rămân și bani de plajă”

Sunt momente când pasiunea oamenilor pentru o mașină duce la lucruri mai frumoase decât ce-ar putea face o companie. Așa e cazul cu un clip viral de pe YouTube. E despre Dacia Logan MCV, nu e produs de români și laudă mașina românească la maximum.

Pe canalul de YouTube Rasto Chvala GARAZ.TV din Slovacia, a fost încărcat un clip în iunie. E despre Dacia Logan MCV și e la granița dintre parodie și chestii serioase. Dar clipul are aproape 140.000 de vizualizări și promovează Dacia mai bine decât ar fi făcut-o Renault vreodată.

Ce spun slovacii despre Dacia?

Melodia are atașate, în descriere, și versurile. Le-am tradus și aproximat, pentru că nu știu slovacă. Clipul începe în forță cu fraza: „Am venit cu cinci litri (de combustibil – n.r.) din Blava (Bratislava – n.r.) până la Poltar”. Între cele două orașe sunt aproape 270 de kilometri. E mare semn de apreciere dacă faci un astfel de drum cu doar cinci litri.

Tot în prima strofă mai e și fraza: „Costă 10 mii (de euro – n.r.), mai puțin decât un Segway, e Logan MCV versiunea Stepway”. Ei, și de aici îți cam dai seama unde se duce melodia. Refrenul e magnific.

„Conduc un Logan
N-o să-mi pese de prejudecăți
Nu mă interesează comentariile veninoase
Trăiască Dacia!”
Dacia LOGAN Sulko&Rasto feat. Dida

Care sunt cu adevărat avantajele unei astfel de mașini de la Renault?

Ziceam la început că acest clip despre Dacia Logan MCV e la granița cu chestii serioase. Ei bine, pe muzica asta afli că portbagajul e mare, ca sistemul de infotainment e decent și că termini de plătit mașina înainte să mori. Ceea ce nu ai prea putea spune despre mărci mai scumpe.

Există și fraza: „Nu cumpăra mașini cu F – Fiat, Ford sau franceze, dar folosește-ți IQ-ul, prietene, asta e românească”. Iată, deci, cum slovacii au fost băieți și au lăudat mașina că e produsă în România, ceea ce n-ai putea spune prea des de străini care au Dacia.

„Cu Logan, îmi rămân bani de plajă și de Karlovac”.
Dacia LOGAN Sulko&Rasto feat. Dida