Mașinile Dacia pe care le-ai visat: ce preț au noile versiuni

Mașinile Dacia pe care le-ai visat: ce preț au noile versiuni
Sursa foto: Carscoops

Noua versiune Dacia Techroad este disponibilă pe Duster, Sandero Stepway și Logan MCV Stepway în Marea Britanie. Noile mașini arată atât de bine, că ar trebui să-i impresioneze chiar și pe englezi.

Dacia Techroad a fost prezentată oficial la Salonul Auto de la Geneva și a fost o veste încurajatoare pentru românii care ar fi vrut cea mai frumoasă culoare de pe mașinile brandului de la Mioveni. Deocamdată, noua versiune a ajuns abia în Marea Britanie.

dacia techroad

Dacia Techroad este limitată la modelele Sandero Stepway, Logan MCV Stepway și la Duster, fiecare cu propriul preț de pornire și propria configurare:

  • Sandero Stepway Techroad: cca. 15.200 de euro
  • Logan MCV Stepway Techroad: cca. 15.300 de euro
  • Duster Techroad: în jur de 19.000 de euro

Dacia pe care ai visat-o

dacia techroad

Dacă optează pentru noua versiune Dacia, englezii pot alege între culoarea Fusion Red (acea culoare atât de dorită în România, dar inexistentă) sau Highland Grey.

Sandero și Logan Techroad păstrează în continuare elementele estetice specifice Stepway, la care au fost adăugate inserții de culoare Fusion Red pe oglinzile laterale și pe jantele Flex Expression de 16 inci. Aceleași elemente de design se găsesc și la Duster Techroad, doar că acesta are jante de 17 inci.

dacia techroad

Interiorul este mult mai primitor și mai confortabil decât la versiunile pe care le găsești în România. Cele trei modele sunt echipate cu o tapițerie specială, cu detalii și cusături roșii și gri pe scaune, precum și logo-urile Stepway și Duster brodate în țesătură. Mai multe detalii roșii pot fi văzute pe întregul interior, inclusiv pe mânerul ușii, pe maneta de viteze, pe orificiile de ventilație și pe covorașe.

dacia techroad

Noua versiune Dacia: tehnologii și motorizări

Cele două modele Stepway beneficiază, ca standard, de un sistem de infotainment Media Nav Evolution cu Android Auto și Apple CarPlay, radio DAB, conectivitate Bluetooth, aer condiționat, volan plăcut la atingere, sistem electronic de limitare a vitezei de croazieră și senzori de parcare cu spatele.

dacia techroad

Duster Techroad este și echipat corespunzător cu noile tehnologii: Media Nav Evolution, hands-free, cameră multi view, control climatizare, senzor de detectare a punctului mort și senzori de parcare.

În ceea ce privește motorizările, ai motorul TCe 90 pe benzină pentru cele două modele Stepway, dar Logan MCV Techroad e disponibil și cu motorul diesel Blue dCi 95.

dacia techroad

La Duster Techroad, britanicii pot opta pentru trei motorizări: noul motor 1.3 TCe cu 130 și 150 de cai-putere, dar și diesel Blue dCi 115.

dacia techroad

Sursa: carscoops