Viorica Dăncilă și-a făcut pagină de Facebook, iar prima postare te face să râzi

Viorica Dăncilă și-a făcut pagină de Facebook, iar prima postare te face să râzi

Viorica Dăncilă va intra în cărțile de istorie ale României pentru gafele monumentale pe care le-a făcut în ultimii ani. Dacă te uiți însă la noua ei pagină de Facebook, îi vei aprecia aerul intelectual.

Pe lângă prostiile terifiante pe care le-a zis în ultimii ani, premierul actual al României a ignorat de un număr aparent infinit de ori protocolul referitor la întâlnirile cu diverși oficiali. Unele gafe au fost amuzante, altele au fost rușinoase și toate s-au aflat în spatele unor clasamente de pe Google cu ”top gafe Dăncilă”.

Doamna premier ”douăzeci douăzeci” și ”imunoglobină” poate fi găsită, de acum înainte, pe Facebook. Pagina ei a fost creată în urmă cu aproximativ zece ore, include o singură postare cu o poză, două fotografii de profil și o imagine de copertă. Momentan, pagina nu figurează ca fiind ”verificată”, dar se va remedia probabil și acest detaliu în următoarele zile. dancila facebook

Deși s-ar putea să o știi pe Dăncilă datorită gafelor executate cu conștinciozitate, dacă primul tău contact cu doamna ministru va prin intermediul paginii de Facebook, ai putea să o percepi ca pe o intelectuală desăvârșită. O căutare rapidă pentru Dăncilă pe Google nu scoate la iveală nicio fotografie cu ochelari în mână s-au la ochi, dar pe pagina de Facebook oficială, accesoriul menit să mimeze un aer intelectual este la mare cinste.

În orice alte circumstanțe, citatul din Winston Churchill, pe care îl folosește Dăncilă în prima postare, ar fi fost unul impresionant, de impact. În cazul doamnei premier a României, pare a fi o glumă, având în vedere că domnia sa este sinonimă cu o serie stufoasă de greșeli. Uni l-ar putea percepe ca o admitere de vinovăție, o recunoaștere a greșelilor pe care le-a făcut în trecut. Din acea perspectivă, se potrivește de minune. În orice caz postarea integrală poate fi parcursă mai jos. Lipsesc unele virgule, iar anumite formulări sunt alambicate, dar probabil că erau menite să trădeze prezența Vioricăi în spatele tastaturii.