Dragnea, Iliescu și Dăncilă, luați la mișto în cel mai bun mod posibil

Dragnea, Iliescu și Dăncilă, luați la mișto în cel mai bun mod posibil
Sursa foto: Just Romanian Things

Poate cea mai bună vorbă care li se potrivește unora dintre politicienii noștri este „fiecare pădure are uscăciunile ei”.

Pe acest principiu, pe pagina de Facebook Just Romanian Things a au fost publicate câteva imaginii cu oamenii momentului și a ales să arate lumii întregi „calitățile” cu care fiecare se laudă. Pozele îți aduc aminte de personajele din jocurile de cărți, care au afișate abilitățile și punctele slabe.

Printre personajele politice care au fost supuse acestei satire îi regăsim pe premierul Viorica Dăncilă și pe liderul PSD Liviu Dragnea (care să fim serioși, nu aveau cum să lipsească), dar și pe Preafericitul Daniel, Ion Iliescu, Gabriela Firea și Cătălin Rădulescu.

După cum spuneam, cap de listă este premierul Viorica Dăncilă care nu are cel mai bun „rank”, dacă ar fi să o alegi ca personaj pentru un joc. Din păcate, „cercetașul” Dăncilă este pregătit doar pentru nivelul unu al jocului, iar printre abilitățile excepționale o regăsim pe cea a discursului.

Potrivit creatorului, Dăncilă are puterea de a inventa cuvinte noi pe moment, dar, de asemenea, dă dovadă și de o loialitate ieșită din comun, deoarece este capabilă să urmărească orice ordin, indiferent cât de ciudat sau penibil ar fi.

Viorica Dancila

La polul opus îl avem pe Liviu Dragnea, care este aproape cel mai experimentat jucător sau „necromantul”. Acesta este încadrat la categoria „level 100”, datorită calităților cu care jonglează cu ușurință: manipularea și norocul.

Liviu Dragnea

Dacă îl alegi pe Dragnea, șansele de izbândă sunt mari, pentru că poate să trezească și morții ca să-l voteze și nu intră la închisoare, orice s-ar întâmpla.

Cu toate acestea, Iliescu bate filmul și necromantul pălește în fața lui. Șansele de câștig sunt infinite cu Iliescu, care poate să ia forma unor foști dictatori fără ca nimeni să-și dea seama!

Ion Iliescu

Dacă totuși nu ai destui bani pentru greii jocului, poți să te mulțumești cu spioanca Firea sau cu medicul-războinic Cătălin Rădulescu. Nu au ei talent ca Iliescu sau Dragnea, dar sunt buni să se dea peste noapte cu tabăra câștigătoare și să transforme gay în oameni „normali”.

Gabriela Firea

Catalin Radulescu

A, da, mai e și Preafericitul Daniel, dar dacă nu ai bani, mai bine o lași baltă de acum – e vulnerabil și joacă tare prost dacă nu are condiții.

Preafericitul Daniel