Viral cu Dăncilă cât privește în gol și Dragnea dă declarații ca premierul

Viral cu Dăncilă cât privește în gol și Dragnea dă declarații ca premierul

Liviu Dragnea a susținut pe data de 24 septembrie o conferință de presă despre lucrurile discutate în cadrul ședinței Biroului Permanent Național. Cireașa de pe tort? – Viorică Dăncilă, a cărei prezență a mai dat naștere unui viral.

Premierul Viorica Dăncilă a reușit din nou să pună creativitatea internauților la treabă, după conferința la care a participat (teoretic) ieri alături de Liviu Dragnea – participat e mult spus, având în vedere că n-a scos un cuvânt pe tot parcursul conferinței de presă.

Da, de data asta premierul nu a avut oportunitatea de a ne încânta cu o nouă bâlbă pentru că a tăcut. Și a tăcut în toate cele trei minute în care Dragnea arăta susținerea PSD-ului față de acțiunile Jandarmeriei din 10 august, menționa referendumul din 6-7 octombrie și alte lucruri mărețe marca PSD.

Și cu toate că de obicei internetul explodează după bâlbele acesteia, Viorica Dăncilă dă dovadă de un talent rar – internetul poate să facă mișto de ea chiar și atunci când tace.

Mai jos găsești un videoclip care s-ar putea să-ți facă ziua mai bună. Acesta o înfățișează pe Viorica Dăncilă care stă singură într-un lift și pare că așteaptă plictisită pe cineva sau ceva. Muzica de pe fundal se potrivește de minune cu lipsa de interes sau nedumerirea pe care premierul a arătat-o și în conferința de presă, încurcată probabil, de faptul că nu a avut ocazia să zică ceva.

La plecare aceasta părea că a prins curaj și voia să răspundă la întrebările jurnaliștilor, însă Liviu Dragnea a îndemnat-o să plece.

Videoclipul doamnei nedumerite vine în două variante, spre deliciul tuturor. Cel de-al doilea mută imaginea premierului într-un acvariu cu pești, care dă dovadă de aceeași privire pierdută ce țintește către abis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: