Viral cu Dăncilă cât privește în gol și Dragnea dă declarații ca premierul

Viral cu Dăncilă cât privește în gol și Dragnea dă declarații ca premierul
Andreea Cuzub
Andreea Cuzub
11:42 25.09.2018

Liviu Dragnea a susținut pe data de 24 septembrie o conferință de presă despre lucrurile discutate în cadrul ședinței Biroului Permanent Național. Cireașa de pe tort? – Viorică Dăncilă, a cărei prezență a mai dat naștere unui viral.

Premierul Viorica Dăncilă a reușit din nou să pună creativitatea internauților la treabă, după conferința la care a participat (teoretic) ieri alături de Liviu Dragnea – participat e mult spus, având în vedere că n-a scos un cuvânt pe tot parcursul conferinței de presă.

Da, de data asta premierul nu a avut oportunitatea de a ne încânta cu o nouă bâlbă pentru că a tăcut. Și a tăcut în toate cele trei minute în care Dragnea arăta susținerea PSD-ului față de acțiunile Jandarmeriei din 10 august, menționa referendumul din 6-7 octombrie și alte lucruri mărețe marca PSD.

Și cu toate că de obicei internetul explodează după bâlbele acesteia, Viorica Dăncilă dă dovadă de un talent rar – internetul poate să facă mișto de ea chiar și atunci când tace.

Mai jos găsești un videoclip care s-ar putea să-ți facă ziua mai bună. Acesta o înfățișează pe Viorica Dăncilă care stă singură într-un lift și pare că așteaptă plictisită pe cineva sau ceva. Muzica de pe fundal se potrivește de minune cu lipsa de interes sau nedumerirea pe care premierul a arătat-o și în conferința de presă, încurcată probabil, de faptul că nu a avut ocazia să zică ceva.

La plecare aceasta părea că a prins curaj și voia să răspundă la întrebările jurnaliștilor, însă Liviu Dragnea a îndemnat-o să plece.

Videoclipul doamnei nedumerite vine în două variante, spre deliciul tuturor. Cel de-al doilea mută imaginea premierului într-un acvariu cu pești, care dă dovadă de aceeași privire pierdută ce țintește către abis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI