VIDEO Xiaomi ironizează telefoanele cu crestătură, cum făcea Samsung în 2017

<span class='highlight-word'>VIDEO</span> Xiaomi ironizează telefoanele cu crestătură, cum făcea Samsung în 2017

Xiaomi joacă un rol din ce în ce mai important în piața de mobile, iar având în vedere problemele cu care se confruntă Huawei, are toate șansele să devină cel mai important producător asiatic. În acest context, compania a lansat niște reclame sarcastice.

În 2019, vedem în continuare multe smartphone-uri cu crestătură. În cazul unora dintre ele, aceasta este mai discretă, sub formă de picătură. La iPhone și iPhone Xs, Apple nu a făcut niciun efort pentru a o ascunde. Pe de o parte, ne dorim cu toții telefoane a căror față este complet acoperită de ecran utilizabil. În același timp, mulți utilizatori nu sunt atât de supărați de respectiva alegere de design.

Xiaomi a lansat smartphone-ul Mi 9T în urmă cu aproximativ o săptămână în fiecare colț al mapamondului. Acesta reprezintă o versiune universală a lui Redmi K20 care a fost lansat în piața din China. Terminalul este departe de a fi revoluționar, dar având în vedere că vorbim de un telefon mainstream, este de apreciat camera telescopică, ramele inexistente și ecranul fără niciun fel de crestătură.

Înainte să trecem la reclamele efective, este important de reținut că Samsung făcea astfel de reclame la finele lui 2017, la scurt timp după lansarea iPhone X. Ca o notă de subsol interesantă, acele reclame nu se mai găsesc pe YouTube.

Între timp, Xiaomi a lansat mai multe telefoane cu crestătură la diverse valori de preț. Din acest motiv, astfel de reclame nu prea își au rostul. Chiar și așa, merită trecute în revistă măcar pentru a vedea practicile de marketing din piața de mobile din 2019. Cele trei reclame pe care le poți vedea mai jos încearcă să surprindă scenarii din viața reală în care crestăturile ar fi cât se poate de absurde. Concluzia este că, dacă nu ai accepta acest detaliu vizual la frizer, dentist sau la machiaj, de ce ai face-o în cazul unui telefon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: