Valhalla este continuarea serialului Vikings și va veni pe Netflix

Valhalla este continuarea serialului Vikings și va veni pe Netflix

Serialul Vikings este unul extrem de popular, iar acum fanii săi vor primi un spin-off pe care îl vor putea urmări pe Netflix.

Dacă nu te mai saturi să urmărești viața vikingilor, Netflix vine acum cu o continuare a celebrului serial.

Platforma de streaming a anunțat că Michael Hirst, creatorul serialului Vikings se va ocupa de un nou serial, numit Valhalla. Acesta este un spin-off. Acțiunea noii producții va avea loc la 100 de ani după cel original. Netflix spune că „această saga îi va urmări pe cei mai celebri vikingi care au trăit vreodată: Leif Erickson, Freydis, Harald Harada și William the Conqueror”.

Michael Hirst va fi producătorul executiv al noului serial.

Continuarea Vikings, Valhalla, va putea fi urmărită pe Netflix

Vikings, serialul original al History Channel urmează să se încheie după sezonul șase, care va conține 20 de episoade, împărțite în două tranșe. Prima jumătate a ultimului sezon din serial urmează să apară pe șase decembrie.

„Sunt mai mult decât emoționat că anunțăm continuarea Vikings saga”, a spus Hirst. „Știu că milioanele noastre de fani de pe glob vor fi încântate de încrederea prezentată serialului noastru de către MGM și Netflix. Jeb Stuart, un scriitor cu adevărat minunat, va aduce povești noi și o viziune viscerală puternică poveștilor despre unii dintre cei mai faimoși vikingi cunoscuți de istorie”, a mai adăugat acesta.

Channing Dugey, executiv Netflix Originals spune că „Vikings: Valhalla promite să fie tot ceea ce fanii adoră despre franciză”.

Valhalla se afla într-o situație de licitație cu trei mari companii de streaming. Câștigătoarea licitației a fost Netflix, care a comandat 24 de episoade din noul serial din saga Vikings. Nu se cunoaște suma exactă pe care platforma a plătit-o pentru serial, însă toate indiciile par să arate că a fost o investiție mare.

Nu există nici o dată oficială pentru cât vei putea urmări noul serial pe Netflix, dar pare că vei mai avea ceva de așteptat.

Etichete: