Unde se situează Joker față de restul filmelor din universul DC

Unde se situează Joker față de restul filmelor din universul DC

Joker este cel mai recent film din universul DC, iar reacțiile publicului după vizionarea sa au fost destul de controversate.

Fie că ți-a plăcut sau nu filmul, e clar că acesta este deja considerat unul de succes. Cel puțin în ceea ce privește încasările pe care le-a adus încă din prima săptămână de la lansare.

Interesant e faptul că filmul nu are neapărat legătură cu restul filmelor DC. Joker e mai degrabă unul de sine stătător, pe care îl pot înțelege și cei care nu au urmărit evoluția personajelor din benzile desenate până acum.

În rolul principal în vedem pe Joaquin Phoenix. Există voci care spun că interpretarea rolului lui Joker i-ar putea aduce actorului chiar premiul Oscar în cadrul ediției viitoare.

DC a produs de-a lungul timpului unele dintre cele mai bine vândute filme. Cel mai nou film a bătut un record important: a avut cel mai un debut al unui film apărut în luna octombrie. A reușit să ajungă la peste 230 de milioane de dolari încasați.

Forbes a comparat încasările filmului Joker cu cele ale altor filme celebre din universul DC pentru a vedea unde se situează noua creație a regizorului Todd Phillips.

Unde se situează Joker față de restul filmelor DC

În acest sens, au pus laolaltă încasările din primul weekend de la lansare al tuturor filmelor DC. Astfel, a ieșit acest top:

  1. Batman v Superman: Dawn of Justice ($166 milioane)
  2. The Dark Knight Rises ($160.9 milioane)
  3. The Dark Knight ($158.4 milioane)
  4. Suicide Squad ($133.7 milioane)
  5. Man of Steel ($116.6 milioane)
  6. Wonder Woman ($103.3 milioane)
  7. Joker ($96.2 milioane)
  8. Justice League ($93.8 milioane)
  9. Aquaman ($67.9 milioane)
  10. Watchmen ($55.2 milioane)

Filmul de pe locul trei este The Dark Knight, al lui Cristopher Nolan. Pentru interpretarea rolului de Joker din acest film, Heath Ledger a primit premiul Oscar în 2009. De asemenea, un alt Joker celebru a fost și Jared Leto, în Suicide Squad, filmul de pe locul patru.

Rămâne de văzut cât de mare succes va avea cel mai nou film DC în continuare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Forbes
Etichete: