Primul film Uncharted e gratuit pe YouTube și arată superb

Uncharted este una dintre cele mai interesante francize exclusive dedicate utilizatorilor de PlayStation, iar cineva a creat un scurt metraj pornind de la aventurile lui Nathan Drake.

În urmă cu câteva luni, am aflat primele detalii despre un lung metraj intitulat Uncharted ce ar urma să fie produs la un moment dat de Sony cu Tom Holland în rolul principal. Actorul din Spider-Man Homecoming ar urma să joace un tânăr Nathan Drake, înainte de acțiunea jocurilor care ne-au făcut să îndrăgim franciza.

Filmul de mai sus nu are nici un fel de legătură cu acel proiect, ci este o creație independentă făcută de niște fani ai seriei, în frunte cu Nathan Fillion.

Fanii SF-urilor de la TV îl vor recunoaște pe Nathan Fillion din creații precum Firefly, Serenity sau Castle, chiar dacă a jucat și în A series of Unfortunate Events, Santa Clarita Diet sau Con Man. Același Fillion se pare că este fan Uncharted și a fost foarte încântat să se pună în pielea lui Nathan Drake pentru această poveste de aproximativ 15 minute.

Clipul postat pe YouTube este un scurt metraj de sine stătător cu o distribuție destul de serioasă. Pe lângă Nathan Fillion, îl poți vedea pe Stephen Lang din Avatar în pielea lui Sully și pe Mircea Monroe din Episodes ca Elena.

Regia este asigurată de Allan Ungar, realizatorul filmelor de acțiune cu buget mic Gridlocked și Tapped Out.

Filmul începe cu avertismentul că nu este în nici un fel asociat cu Sony, Naughty Dog, PlayStation altă companie deținătoare de drept a proprietății intelectuale Uncharted. Aceasta este producția unor fani ai jocului cu același nume și nu și-au propus să obțină vreun ban din el.

Acesta este și motivul pentru care îl poți vedea gratuit pe YouTube. Va fi interesant de văzut dacă această producția îi va motiva pe cei de la Sony să construiască un lung metraj Uncharted cu Nathan Fillion în rolul principal.

Citește și: