Ultimul sezon din Game of Thrones primește un nou trailer, să te streseze mai mult

Ultimul sezon din Game of Thrones primește un nou trailer, să te streseze mai mult

Fanii Game of Thrones așteaptă cu interes ultimul sezon al celui mai piratat serial din toate timpurile, iar producătorii tocmai au publicat un nou trailer.

După o pauză de un an, fanii ard de nerăbdare să vadă cum se încheie aventurile personajelor lor favorite. Cei de la HBO au făcut o treabă foarte bună în ultimele luni în a crea interes pentru finalul Urzeala Tronurilor, dar, în același timp, nu au dezvăluit particularități clare legate de intrigă. Un lucru este însă sigur, sezonul opt va fi unul spectaculos, încărcat de acțiune și scene care să-ți taie respirația.

Au trecut deja opt ani de la premiera Game of Thrones. În tot acest timp, show-ul bazat pe scrierile lui George R.R. Martin a depășit povestea cărților din saga A Song of Ice and Fire care i-au servit servit ca inspirație. Urzeala Tronurilor a lansat carierele multor actori care au făcut parte din distribuția sa, dar a reușit și să ne atragă din nou atenția asupra spectacolului creat de dragoni.

Foarte multe personaje principale au murit în cele șapte sezoane de până acum, dar sezonul opt se anunță a fi unul și mai periculos din acest punct de vedere. Fanii sunt curioși să vadă cine va rămâne pe Tronul de Fier să conducă cele șapte regate. Cel mai posibil candidat este Daenerys Targaryen interpretată de Emilia Clarke, dar având în vedere modul imprevizibil în care a evoluat show-ul, Cersei Lannister are și ea șanse să rămână pe tron.

În orice caz, clipul de mai jos de 30 de secunde a fost postat pe Twitter de utilizatorul @radcliffe și reușește să integreze câteva momente noi de conținut video. De exemplu, Tyrion afirmă că oamenii ”trebuie să lupte împreună sau să moară”. Rămâne să așteptăm premiera noului sezon care va fi difuzată în România pe 15 aprilie.