29 mart. 2019 | 10:49

„Game of Thrones” te îndeamnă să donezi sânge în numele tronului

ACTUALITATE

HBO a lansat campania globală de donare de sânge „Bleed For The Throne”, într-o încercare de a îndemna fanii „Game of Thrones” să facă o faptă bună.

După cum probabil știi dacă urmărești „Game of Thrones”, serialul este plin de violență extrem de explicită. Tocmai de aceea, mesajul campaniei merge pe același fir: „Personajele din serial au vărsat sânge pentru Tronul de Fier. Acum și fanii pot face la fel”.

Campania se desfășoară în București, în parteneriat cu Asociația React, Centrul de Transfuzie Sanguină București și Mega Mall. Ea se va întinde pe două weekend-uri. Oamenii care vor să doneze sânge sunt așteptați la Mega Mall, la intrarea dinspre șoseaua Pantelimon, între orele 09:00 și 13:00, în zilele de 30 și 31 martie, respectiv 6 și 7 aprilie.

Potrivit Pagina de Media, „Bleed For The Throne” se desfășoară și în alte 14 țări, cum ar Ungaria, Bulgaria, Serbia, Grecia, Croația, Polonia, Republica Cehă, Norvegia, Suedia, Statele Unite ale Americii, Africa de Sud, Kenya, Ghana și Botswana.

Serialul „Game of Thrones” a strâns, de-a lungul anilor, milioane de fani din toată lumea. Acum se apropie de inevitabilul sfârșit. Pe 14 aprilie va debuta ultimul sezon al serialului. Richard Plepler, de la HBO, a povestit pentru Vanity Fair că ultimul sezon din „Game of Thrones” va fi precum o colecție de șase filme și că va ridica destul de mult ștacheta.

Deși „Game of Thrones” se termină anul acesta, franciza va continua. HBO deja lucrează la mai multe seriale spinoff. Unul din ele se va numi (neoficial, dar cel mai probabil) „The Long Night”. Acțiunea din acesta se va desfășura cu câteva mii de ani înainte de cea din „Game of Thrones”. Regizorul serialului este S.J. Clarkson, iar printre actorii pe care îi vei vedea pe ecran se numără Naomi Watts, Jamie Campbell Bower și Miranda Richardson.

Până la „The Long Night” însă, rămâne să aștepți ultimul sezon din „Game of Thrones” și, dacă te afli în București și dacă ești eligibil, să donezi sânge în numele tronului.