02 dec. 2019 | 14:56

Trucul pe WhatsApp prin care vezi cu cine vorbești cel mai mult

ACTUALITATE
Trucul pe WhatsApp prin care vezi cu cine vorbești cel mai mult

WhatsApp are peste 1,5 miliarde de utilizatori și, cel mai probabil, ești unul dintre ei. Dar ai fost vreodată curios să afli cu cine vorbești cel mai des? E o opțiune în aplicație care te poate ajuta în acest sens.

Dacă ai WhatsApp de ceva timp, și ai folosit aplicația pe un singur telefon de-a lungul unei perioade mai lungi, foarte probabil vei afla simplu cu cine ai comunicat cel mai des. Opțiunea de care trebuie să știi se regăsește în Settings, la Data and storage usage și Storage usage.

Vei avea în față o listă de contacte cu care ai comunicat mai des. Calculul se face simplu: contactele cu care ai schimbat pe WhatsApp cele mai multe mesaje, poze și videouri. Acestea sunt stocate local și, implicit, poți vedea pentru ce contact a fost alocat spațiu mai mare în timp.

Sigur, statistica e dată peste cap dacă ai schimbat telefonul sau dacă ai schimbat multe poze și videouri cu o singură persoană, dar n-ai vorbit prea mult cu ea. Se pun și mesajele audio din WhatsApp aici, că și acelea ocupă spațiu în telefon.

WhatsApp îți va permite să ștergi automat mesajele

Când vine vorba de WhatsApp, o opțiune a fost cerută destul de mult: autodistrugerea mesajelor. Iar acestea e deja într-o versiune beta, deocamdată pentru grupuri. Presupune că poți seta în cât timp să se autodistrugă un mesaj și să nu lase nicio urmă. În prezent, dacă ștergi un mesaj în timpul permis de aplicație, apare informația că a fost șters.

Miza pe mesaje care se autodistrug, mai ales în WhatsApp, e că intimitatea e ceva mai bine protejată. Conform informațiilor din versiunea beta, opțiunea va fi inițial disponibilă în grupuri. Iar administratorii pot seta opțiunea ca să poată fi folosită. Deocamdată, timpii de expirare ar fi așa: o oră, o zi, o săptămână, o lună sau un an.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele