Trailerul The Witcher înainte de lansare: cât de spectaculos e Henry Cavill

În cazul în care finalul Game of Thrones nu ți-a potolit setea de seriale fantastice, Netflix a făcut o investiție serioasă în iminentul Witcher, cu Henry Cavill în rolul principal.

Henry Cavill joacă rolul lui Geralt din Rivia în ecranizarea cărților și a jocului video Witcher. El este un vânător singuratic de monștri care se chinuie să supraviețuiască ”într-o lume în care oamenii se dovedesc a fi mai blestemați decât bestiile”. Distribuția este completată de Princess Ciri interpretată de Freya Allan și de vrăjitoarea Yennefer of Vengerberg (Anya Chalotra).

În spatele acestui show, din poziția de creator, se află Lauren Schmidt Hissrich, o lungă colaboratoare a celor de la Netflix și persoana responsabilă pentru The Defenders și The Umbrella Academy. În privința conținutului care va deservi ca sursă pentru aventurile reproduse în serial, se pare că nu va fi atât de mult vorba despre jocul video, cât despre romanele fantastice ale lui Andrzej Sapkowski.

The Witcher e promovat intens

Cei de la Netflix au oferit teasere pentru The Witcher de câteva luni, dar s-au ferit să dea o dată exactă pentru momentul premierei. Primul teaser trailer pentru show a ajuns online în iulie, în cadrul San Diego Comic-Con. Inițial, s-a vehicular că va ajunge pe platforma online de streaming începând cu 17 decembrie, dar cei de la Netflix au negat acea informație. Se pare totuși că nu a fost foarte departe de adevăr.

The Witcher va ajunge online pe 20 decembrie. La fel ca în trecut, pentru că vorbim de o producție originală Netflix, întregul sezon al serialului va fi disponibil în aceeași zi. Ține de răbdarea ta dacă îl vei vedea pe tot într-o zi sau o lună.

Povestea din The Witcher este însă fascinantă. Geralt vănează monștri, deși nu este el însuși complet om. Viața îi i-a o turnură ciudată în momentul în care își dă seama că destinul îi este intercalat cu Ciri și Yennefer.