VIDEO Primul trailer The Irishman, cel mai ambițios film Netflix

VIDEO Primul trailer The Irishman, cel mai ambițios film Netflix

The Irishman, filmul Netflix cu Robert De Niro, Al Pacino, Joey Pesci și Harvey Keitel în rolurile principale, primește primul trailer.

Drama The Irishman, probabil cel mai ambițios film al Netflix, primește primul său trailer și îi putem vedea în acțiune pe marile vedete din filmele cu gangsteri din trecut.

Netflix a cumpărat drepturile de producție ale The Irishman în 2017, după ce filmul, regizat de Martin Scorsese, fusese refuzat de marile studiouri de la Hollywood din cauza bugetului ridicat de producție. Pelicula mult așteptată reunește sub același fir narativ patru legende ale ecranului: Robert de Niro, Al Pacino, Joe Pesci și Harvey Keitel. Iar asta înseamnă un buget mare, mult prea mare pentru o dramă, în opinia studiourilor de la Hollywood.

Platforma de streaming ar investi peste 520 de milioane de dolari în trei filme: Red Notice cu Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds, 6 Underground, regizat de Michael Bay și The Irishman, cu un buget de peste 200 de milioane de dolari.

Primul trailer al filmului The Irishman

Povestea care stă la baza scenariului este inspirată dintr-caz real, al vieții capului mafiei Frank Sheeran, supranumit ”The Irishman”, care este cunoscut pentru implicarea în uciderea lui Jimmy Hoffa (jucat de Al Pacino). Protagonistul este jucat de Robert de Niro, iar fizionomia actorilor va fi modificată, cu ajutorul tehnologiei din The Curious Case of Benjamin Button, în așa fel încât aceștia să poată juca un personaje de 30 de ani.

Dacă este să judecăm pelicula în funcție de actori și regizor, atunci The Irishman ar trebui să fie un adevărat succes, însă nu vom știi asta până când Netflix nu-i va da drumul pe platformă.

Americanii țintesc la o lansare în toamnă, după ce va fi prezentat la Festivalul de Film din New York și proabil că The Irishman va ajunge și prin cinematografe (la fel ca filmul Roma), pentru ca acesta să intre în cărți pentru premiile Oscar, înainte să ajungă online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: