VIDEO Brad Pitt, DiCaprio și primul trailer pentru „Once Upon A Tune In Hollywood”

Cel mai nou film realizat de Quentin Tarantino, „Once Upon A Tune In Hollywood”, a primit primul trailer oficial, și te va face să vrei să vină mai repede luna iulie, când se va lansa.

Dacă Tarantino se ține de promisiunea lui de a ieși la pensie după al zecelea film realizat, atunci „Once Upon A Tune In Hollywood” va fi penultimul film al acestuia. În film vor fi nume mari, în rolurile principale fiind anunțați Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino și răposatul Luke Perry. Doar numele celor patru sunt suficiente pentru a transforma filmul într-unul din cele mai așteptate ale lui 2019. Pe lângă aceștia însă, urmează să joace și alte nume mari, printre care Margot Robbie, Dakota Fanning, Lena Dunham, Kurt Russell, Emile Hirsch și James Marsden.

Acțiunea filmului are loc în anul 1969. Se centrează pe viața unui actor de televiziune (jucat de DiCaprio) și omul care îi este atât prieten, cât și dublură (jucat de Pitt). Cei doi încearcă să se mute din lumea televiziunii în cea a Hollywood-ului. Astfel, ajung să fie vecini cu celebrul cuplu Sharon Tate (jucată de Robbie) și Roman Polanski (jucat de Rafał Zawierucha). Doar că planul actorilor de televiziune se suprapune cu faimoasa crimă a cuplului, înfăptuită de membrii cultului lui Charles Manson.

Filmul urmează să apară pe marile ecrane pe 26 iulie.

17:14 20.03.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video