Netflix plătește o sumă imensă pentru filmul ”The Irishman” al lui Martin Scorsese

Netflix plătește o sumă imensă pentru filmul ”The Irishman” al lui Martin Scorsese

Având dominanța asigurată în televiziune, serviciul de streaming al Netflix a cumpărat drepturile de producere a The Irishman, o peliculă care va reuni patru actori renumiți într-o singură narațiune.

Netflix a făcut o mutare îndrăzneață pentru a achiziționa filmul mult anticipat –The Irishman, regizat de Martin Scorsese. Pelicula mult așteptată va reuni sub același fir narativ patru legende ale ecranului: Robert de Niro, Al Pacino, Joe Pesci și Harvey Keitel. Serviciul de streaming al Netflix a plătit o sumă de 105 milioane de dolari pentru a-și asigura drepturile de producție a peliculei, care ar fi lansată în anul 2019.

În acest fel, Netflix și-a asigurat drepturile asupra a ceea ce ar putea fi cel mai anticipat film al secolului, iar afacerea îi va permite să distribuie creația cinematografică celor 73 de milioane de abonați, iar acest lucru le va spori, cu siguranță, numărul de utilizatori, potrivit truththeory.com.

Zvonurile susțin că Netflix a început negocierile cu Scorsese după ce Paramount Pictures a renunțat la proiect, pe motivul că pelicula este o afacere riscantă, iar compania nu este dispusă să-și ia riscul pe care acest proiect îl presupune.

Povestea care stă la baza scenariului este inspirată dintr-caz real, al vieții capului mafiei Frank Sheeran, supranumit ”The Irishman”, care este cunoscut pentru implicarea în uciderea lui Jimmy Hoffa (jucat de Al Pacino). Protagonistul este jucat de Robert de Niro, iar fizionomia actorului va fi modificată, cu ajutorul tehnologiei din The Curious Case of Benjamin Button, în așa fel încât actorul să poată juca un personaj de 30 de ani.

Cast-ul îi include, de asemenea, pe Joe Pesci, care îl va juca pe Russell Bufalino, un lord al crimei, născut în Sicilia, și Harvey Keitel care va ilustra un alt magnat al mafiei italiene, Angelo Bruno.

Actorii sunt destul de familiari unii cu alții, mai ales pentru că mulți dintre ei au lucrat împreună în trecut, însă noua peliculă va reuși să-i aducă pe toți cei patru la un loc, în cadrul aceleiași creații cinematografice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: