Tot ce ar avea Samsung S10 Lite, cel mai ieftin telefon din această serie

Tot ce ar avea Samsung S10 Lite, cel mai ieftin telefon din această serie
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Cu două săptămâni înainte de finalul anului, și aproape în ultimele zile din 2019, Samsung ar mai lansa un telefon: Galaxy S10 Lite. Va completa seria lansată în februarie, dar va avea și un preț mai mic. Dacă ești interesat de specificații, cele neoficiale sunt aici.

Samsung Galaxy S10 Lite va fi mai mare decât Galaxy S10e, până acum cel mai ieftin model din serie. E, de fapt, o versiune Lite a modelului S10 Plus. Ca design, va fi similar lui Galaxy A51 și, posibil, similar lui Galaxy S11.

Ca specificații, Samsung Galaxy S10 Lite ar avea un ecran S-AMOLED (celelalte din serie au ecrane Dynamic AMOLED) de 6,7 inci, rezoluție Full HD+ și un procesor Qualcomm Snapdragon 855. Cel puțin procesor îl fixează într-o categorie premium.

Ce ar trebui să mai știi despre Samsung Galaxy S10 Lite

Telefonul ar mai avea 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare, o cameră de selfie de 32 megapixeli, iar pe spate vor fi trei camere foto distribuite astfel: 48 MP pentru wide, 12 MP ultrawide și 5 MP pentru macro. Da, nu concurează chiar cu Galaxy S10 Plus, dar ar trebui să-și facă treaba bine și așa.

Marele atu al acestui telefon Samsung, la propriu, ar fi bateria: 4.500 mAh cu încărcare foarte rapidă cu încărcător de 45 wați. E greu de crezut că va avea un astfel de încărcător, dar bateria ar putea fi atât de mare. Altfel, va avea si port microSD.

Telefonul va avea Android 10 cu interfața One UI 2.0. Ca preț, va fi sub 700 de euro în Europa. O lansare e preconizată pentru perioada dintre Crăciun și Revelion, eventual pe 27 decembrie. În ceea ce privește disponibilitatea, ar putea ajunge în magazine în ianuarie.

Samsung Galaxy S11 ar urma să fie prezentat pe 18 februarie, în San Francisco. Acest telefon e așteptat să aibă o cameră foto de 108 megapixeli, cu un senzor special făcut de companie.

Sursa: WinFuture