23 iul. 2019 | 07:13

Top 10 trailere de la San Diego Comic-Con 2019: cele mai bune filme și seriale

ACTUALITATE
Top 10 trailere de la San Diego Comic-Con 2019: cele mai bune filme și seriale

Pentru amatorii de benzi desenate, filme cu super eroi și seriale de super acțiune, San Diego Comic-Con este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an, iar 2019 nu a fost o excepție.

În urmă cu câteva zile, în San Diego – SUA, s-a desfășurat SDCC 2019, un târg internațional de la care nu au lipsit creatorii de benzi desenate și studiourile de la Hollywood. Foarte mulți s-au îngrămădit la eveniment pentru a-și lansa în premieră trailere și teasere, chiar dacă unele sunt pentru filme pe care le vom vedea abia în 2020.

Au fost câteva excepții legate de San Diego Comic-Con 2019, dar veștile bune s-au ținut lanț. Absenții cei mai importanți de la conferința anuală au fost cei de la Warner Bros., părinții DC Comics, Sony și Universal. În același timp însă, Disney, Marvel, Paramount, HBO și 20th Century Fox s-au îngrămădit să fure atenția fanilor de filme și seriale. Nici cei de la Netflix și Amazon nu au lipsit de eveniment, încercând să ofere fanilor o mostră din ceea ce urmează să vedem în 2019.

În cazul în care ai o afinitate pentru trailere și teasere din spectrul filmelor de acțiune, horror sau SF, SDCC a fost creat pentru tine. Mai jos am încercat să agreghez cele mai interesante clipuri video care au ajuns online pe parcursul zilelor de eveniment.

Warner Bros. a lansat trailerul pentru IT Chapter 2, o continuare a filmului IT care pare mai terfiantă și ciudată decât primul film din noua serie horror.

Top Gun: Maverick ni-l arată din nou pe Tom Cruise într-o formă de zile mari, în timp ce-și reia rolul de acum aproximativ trei decenii. Distribuția este una diversificată, cu actori de top, dar rolul principal în această producție din vara lui 2020 va fi jucat de avioane de luptă.

Se știu multe despre Terminator: Dark Fate, dar un noul clip de câteva minute cu secvențe din iminentul lung metraj a fost dezvăluit la Comic-Con. Spre deosebire de povestea mare a filmului, accentul se pune de această dată pe revenirea lui Arnold Schwazenegger și a Lindei Hamilton în rolurile de acum câteva decenii.

Frații Russo au devenit foarte populari în ultimii ani, după ce au regizat Avengers Infinity War și Endgame. Noul lor proiect nu este cu super eroi, dar îl are pe Chadwick Boseman (Black Panther) în rolul principal. Intitulat 21 Bridges, filmul este povestea unui detectiv din New York.

Foarte mulți sunt curioși de modul în care va fi reinventată povestea lui Jay & Silent Bob pentru o nouă generație de fani de comedie. Lung metrajul va fi din scris și regizat de Kevin Smith și tocmai s-a bucurat de un trailer necenzurat – Red Band.

The Walking Dead a primit un trailer pentru cel de-al zecelea sezon. Cu această ocazie, cei de la AMC au confirmat că va avea premiera pe 6 octombrie 2019. Fanii show-ului se vor bucura să mai afle câteva detalii despre continuarea îndrăgitului serial.

Fear the Walking Dead este spin-off-ul din The Walking Dead produs tot de AMC și tocmai a ajuns la sezonul 5. Trailerul de mai sus este menti să-ți ofere câteva particularități referitoare la povestea celei de a doua jumătăți din sezon.

Star Trek: Picard este o producție originală a celor de la Amazon Prime Video și a fost subiectul multor speculații în ultimul an, dar abia acum vedem o secvență video din show. Acțiunea serialului cu Sir Patrick Stewart în rolul principal va avea loc la 20 de ani după evenimentele din Star Trek: Nemesis, la finalul căruia, Data și-a sacrificat viața, iar Picard s-a retras din Starfleet – Flota Stelară.

The Witcher este așteptat cu sufletul la gură atât de fanii unuia dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile, cât și de cei care au citit cărțile din spatele acestei francize. Din câte se vede în trailer, Netflix a făcut o investiție semnificativă în această producție pentru atrage amatorii de fantasy dezamăgiți de Game of Thrones.

HBO lucrează de ceva timp la His Dark Materials, o producție inspirată din trilogia lui Phillip Pullman cu același nume. Aceasta va fi o co-producție fantasy realizată în colaborare cu BBC. Nu avem încă o dată pentru premiera show-ului, dar ar trebui să ajungă pe micile ecrane în această toamnă.

Dark Crystal: Age of Resistance este o altă producție Netflix despre care au început să circule detalii online în urmă cu aproximativ un an. Acum putem să vedem în sfârșit cum va arăta animație deosebită, a cărei acțiunea se desfășoară în lumea fantastică Thra. Efortul din spate pare fabulos pentru realizarea acestor personaje.

Este greu să nu visezi la Westworld, după ce finalul Game of Thrones și-a dezamăgit foarte mulți fani, iar un nou trailer pentru noul sezon a fost dezvăluit în cadrul San Diego Comic-Con. Noul trailer pare să fie mai întunecat ca de obicei, dar îi vedem pe Dolores (Evan Rachel Wood) și un prim cadrul cu un nou personaj negativ interpretat de Vincent Cassel.

The Expanse a fost salvat anul trecut de către Amazon Prime Video, iar acum avem parte de un prim clip desprins din viitorul sezon. Premiera show-ului este programată pe 13 decembrie, o dovadă a faptului că Amazon își respectă promisiune de a lansa sezonul 4 în 2019.

Mulți își aduc aminte de Snowpiercer cu Chris Evans de acum câțiva ani, a cărui întreagă acțiune de desfășura într-un tren. Co-producția cehă-sud-coreean se va reflecta într-un serial în viitorul foarte apropiat produs de TV, iar acum avem parte de primul trailer pentru el.

Dacă te încântă universul Arrowverse de super eroi, cei de la CW au fost prezenți la Comic-Con și au făcut publice câteva trailere pentru noile sezoane din Supergirl, The Flash și Arrow.

Serialul Watchmen al celor de la HBO este pus sub lupă de către fanii benzilor desenate cu același nume. Acesta va fi creat de Damon Lindelof și îmbină elemente fantastice cu lumea în care trăim, complet diferit de filmul lui Zack Snyder. Trailerul de mai sus ne oferă câteva detalii despre intriga show-ului.

Preacher continuă în 2019 cu cel de-al patrulea sezon și ultimul. ”L-am împis mai departe și mai departe”, a explicat creatorul Seth Rogen pentru audiența de SDCC 19.

Agents of SHIELD al celor de la Marvel continuă în 2019 cu sezonul 6 și există multe indicii că ar putea fi ultimul sezonul al serialului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele