Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de până acum

Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de până acum

Cei de la TorrentFreak și-au făcut un obicei din lansarea unui top 10 cu cele mai piratate filme disponibile pe torrent în ultima perioadă. Acesta este cel mai recent clasament.

La începutul fiecărei săptămâni, cei de la TorrentFreak agreghează statisticile de pe cele mai populare site-uri de torrent din online și realizează un top 10 cu filmele care sunt cele mai descărcate. Acesta statistici sunt interesante din mai multe puncte de vedere, dar mai ales pentru a-ți ilustra preferințele celor care nu plătesc un bilet la cinema.

Cel mai recent clasament ajuns online în materie de piraterie are trei noi intrați și, aproape ca de fiecare dată, este dominat de filme cu super eroi. Shazam! este cel mai descărcat film de platformele de torrent, iar o versiune de o calitate decentă a apărut în urmă cu câteva săptămâni, o particularitate care i-a facilitat ocuparea poziției cu numărul unu în top.

Pe locul doi se află Avengers: Endgame. Chiar dacă este vorba de o versiune filmată în cinema, nerăbdarea fanilor de a vedea ce s-a întâmplat cu personajele lor favorite după evenimentele din Infinity War, a poziționat acea versiune pe locul al doilea în top, după ce a ocupat poziția întâi, cu o săptămână înainte.

Pe locul trei se află noul intrat Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles. Poziția a patra include aventurile lui Liam Neeson într-un oraș înghețat în Cold Pursuit. Cel mai nou film independent cu Johnny Deep în rolul principal este intitulat The Professor și a intrat în top pe locul cinci. John Wick 3 a fost deja filmat într-o sală de cinema și ocupă locul șase în top. Aquaman este pe poziția a șaptea la câteva luni de lansare, iar Glass este pe opt. Popularitatea Captain Marvel se află în scădere și ajunge să ocupe locul nouă, în timp ce Pet Sematary închide clasamentul din această săptămână.

Sursa: TorrentFreak